Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 40 éves vagyok. Eddig szinte csak hidratálókat használtam, de most úgy érzem, szükségem lenne valami komolyabb krémre is. A Verattiva termékcsaládot néztem, de tanácstalan vagyok, hogy melyiket válassszam. A bőröm vízhiányos, a T vonalban problémás. Mostanában egyre több kisebb-nagyobb pattanás, miteszer van az arcomon, pedig korábban soha, még tini koromban sem volt. A bőröm alapvetően a nagyon könnyű krémeket szereti, a nehéz krémeket nem tudja beszívni. A másik problémám a lányom születése óta (évek óta) áll fenn. A menses előtt 3 nappal rettenetesen elkezdek éjjel izzadni, illetve menses alatt végig. Teljesen megkeseríti az életemet :( Annyira izzadok ilyenkor, hogy akár az ágyneműt is le kell cserélni, ill. a pizsamát éjjel akár többször is, annyira vizes. Aludni alig tudok tőle, ebben a kb. 8-10 napban olyan vagyok, mint egy zombi. A hajam is állandóan nagyon hullik, és ugyan sok babahajam van, de sokkal vékonyabb, rosszabb minőségű, mint korábban. Sokat híztam. A hátam, vállam borzasztóan tele van pattanásokkal, szülés előtt ezek sem voltak. Voltam több orvosnál is ezek miatt. Amíg csak elmesélem a tüneteimet, mindegyik azt mondja, hogy egyértelműen hormonális probléma, aztán néznek TSH-t, de mivel az rendben van, nem vizsgálnak tovább, hiába kérem, csak széttárják a kezüket. Tudnátok valamit javasolni a fenti problémákra? Előre is köszönöm! Mariann

2017-05-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mariann!

A Verattiva éjszakai krém hozzászólásodnál már válaszoltam a krémmel kapcsolatos kérdésedre. Itt is csak ajánlani tudom a Verattiva Nappali és a Verattiva Éjszakai krém használatát.

Kiegészíteném a krémek használatát a Feketeszenes Kecsketejszappan szappan reggeli-esti használatával.

Belsőleg két terméket ajánlok neked, melyek kúráját akár egyszerre is elkezdheted.

Az egyik egy gamma-linolénsav alapú tápanyag a Ligetszépe olaj kapszula, mely hormon kiegyensúlyozó tulajdonsága jól ismert.

A másik egy vitamin-komplex kifejezetten a hajhullásodra és a vékonyszálú hajadra. Ez a Bio Silica, hajhullás ellen, hajnövekedés serkentéshez.

A kiemelésekre kattintva tudsz bővebben olvasni a termékekről.

Üdvözlettel;
Rudolf Rita