Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 4 èves kisfiam tej, tojás, búza, mandula , tejfehèrje intoleranciás.(durva csalánkiütéses lesz) Segithet az ilyen ètelallergia intolerancia dolgon a gránátalma ?Ihatja a gránátalma folyadèkot ès ha igen mennyit? Omega 3 gyomrom miatt kell Kismama vitamin sokáig szoptatok C+D vitamin Gránátalma ital Szedhetem folyamatosan szünet nèlkül? Elegendő immunvèdelemnek? Válaszát előre is köszönöm

2017-02-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisztina!

4 éves kisfiad ételallergiájára egy célzottabb terméket ajánlanék, és ez nem más, mint a Cotifibra bélradír, ami a napi adagban 7000mg prebiotikus rostot tartalmaz. Ezek a rövidláncú (FOS) prebiotikus rostszálak, a hasznos bélbaktériumokat kolonizálják.  Amikor nagyszámú probiotikumhoz jutunk, annak egyes törzsei olyan mennyiségű beta-galaktozidázt termelnek, amely a tejcukor-intolerancia és lisztérzékenység gyakoriságát mintegy 80%-kal csökkenti. Ráadásul nagyon finom az íze is!

A Gránátalma koncentrátum antioxidánsokat tartalmaz, amivel a kúra kiegészíthető, hiszen nagyszerűen csökkenti a belső gyulladásokat és erősíti, pontosabban harmonizálja a gyermek immunrendszerének működését. Az adagolása 4 éves gyermeknek, 2x1 teáskanálnyi mennyiség.

Van még egy olyan természetes antihisztaminunk amire felhívnám a figyelmed, és ami akár csecsemőkortól fogyasztható. Ez nem más, mint a Nordic Koviu Bio nyírfanedv. Ebből 8 üveges kúrát javaslok, azaz 40 napot úgy végigvinni, hogy napi 1dl mennyiséget igyon meg a gyermek reggel éhgyomorra. Ez a kúra mehetne a Cotifibra bélradír után.

A termékekről a terméknevekre kattintva olvashatsz tovább!

A többi általad felsorolt és szedett termékek esetében célszerű kúraidőben gondolkodni (minimumkúra 60 nap, maximumkúra 120 nap), és annak leteltével 4-6 hét szünetet tartani. Ezt követően, szükség esetén a kúra akár újra is kezdhető.  

Üdvözlettel; Rudolf Rita