Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 4-6 kg szeretnék leadni és méregteleníteni, kb. ezzel a termékkel a Purindren italból kb. mennyit érdemes elfogyasztani hogy hatásos legyen a szervezetemre? Egyéb probléma nincsen a szervezetemmel, egyedül talán az hogy valami által kiütéses a bőröm, de ez lehet a méreganyagoktól is. Ez a termék hamar beindítja a méregtelenítést valamilyen hatást tapasztalni fogok, hogy ez a termék dolgozik és változás indul be? Sok mindent kipróbáltam de sajnos eddig semmi sem vált be igazán. Szeretnék leadni pár kilót. Remélem, hogy a puridren beindítja a fogyást is. Előre is köszönöm válaszát! Üdv.: Szilvia.

2015-03-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szilvia! Nem is lehet jobban beindítani fogyást annál, minthogy visszatérünk az alapokhoz, és sejtszinten méregtelenítjük, lúgosítjuk a testünket. Ez az anyagcsere serkentés legfontosabb pillére. Természetesen nem egy étrend-kiegészítő fogja önmagában megoldani a problémánkat. Az étrend-kiegészítő - ahogy a neve is mutatja – felgyorsítja és tartósabbá teszi az eredményeket, ha dúsítjuk vele megreformált életmódunkat. Nagyon is kézzel fogható a különbség! – hiszen szervezetünk tápanyagokkal üzemel, és egy tápanyagokban dúskáló koncentrátum bizony beindítja a „motort”, ez esetben az anyagcserét.

A kúraidő 60 napos, amihez 3 palack Puridren® főzetre van szükség. A folyamat felgyorsítható, ha naponta többször eszel keveset, minden egyes falatot megrágsz a lenyelés előtt, 3 literre emeled a folyadékbevitelt, 3x1 órát mozogsz, és időt szánsz a szellemi-lelki méregtelenítésre is.

Sokat számít, ha az étrendben redukálásra kerülnek a finomított élelmiszerek. Ugyanakkor a lúgosítás és méregtelenítés természetesen javítja immunrendszerünk működését, és mindennapi életminőségünket is. A külsőnk egy kivetítő, minden bennünk zajló folyamat látszik, kivetül, ami megmutatkozik alakunkon, bőrünkön, hajunkon, körmeinken…

Több ez, mint fogyókúra! Sok sikert a kúrához; Rudolf Rita