Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 30. napnál tartok a Lipo+ és Puridren kúrával. 1 hete tapasztalom, hogy reggelre a hálóruhám és a lepedőm elszíneződik, feketés színű lesz. Nem tudom mi a gond. Izzadni, nem izzadok, a vizeletem színe is normális, napi 3 liter folyadék sem gond, mivel már 20 éve minden nap minimum ennyit megiszom. Elolvastam a hozzászólásokat a termékeknél, de nem találtam ilyen probléma leírását, ezért is fordulok most hozzád segítségért. Válaszod előre is köszönöm! További szép napot! Üdv: Anikó

2019-01-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anikó!

Bár létezik, de igen ritka eset az ún. színes izzadás, ahol a verejték fekete, zöld vagy sárga is lehet. Ezek a színes izzadások lehetnek gyógyszer mellékhatások, okozhatják gombák, de meghúzódhat mögötte szervi panasz is.

Egy klorofilles tisztítókúra és egy prebiotikumos bélflóra építő nem képes ilyen kiváltani, ugyanakkor, ha megírod nekem, hogy vannak-e jellemző területek, ahol az elszíneződés jelentkezik, értem a testhajlatokat, fenék-ágyéki rész, térdhajlat, és mekkora területű elszíneződésről van szó, akkor lehet, hogy azok alapján eszembe jut valami, és ha nem, akkor egyeztetek a cég orvosával. Kérlek, írd le hát pontosabban a jelenséget.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita