Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 3 hete kezdtem el a Puridren kúrát , mellette szedem a Hepaplusz kapszulát...ééééssss "vacakul" érzem magam : szédülés, gyengeség, stb....szóval a kúrától nem lett könnyebb... olyan mintha minden ásványi anyag- vitamin kiürült volna a szervezetemből... a kérdésem: szedhetek a kúra alatt valamilyen vitamin komplexet?...pl. Béres aktivált? üdvözlettel:MikóÉva

2019-03-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Éva!

Bár tisztítókúrák velejárója szokott lenni az, hogy amikor fokozzuk szervezetünk saját tisztítómunkáját, akkor az első napokban meglévő tüneteink felerősödnek, viszont 3 hét után ez egyáltalán nem normális. Ez a természeti törvény ugyanis maximum 14 napig húzódik el, és mindössze némi diszharmóniával jár, de semmiképp nem ilyen erőteljes tünetekkel. Sőt, ha növeljük a folyadékbevitelt és a rostfogyasztást, nem is találkozunk vele.

Szóval mivel már Te túl vagy a 3. héten, arra kérlek, hogy függeszd fel a kiegészítők fogyasztását 3 napra. Nézd meg, hogy jobban vagy-e. Majd kezd el újra a 4. napon, és nézd meg, hogy újra ezt tapasztalod-e. Ugyanis csak 2 lehetőség van. 1. a szédülés és émelygés más számlájára írható, pl. időjárás változás, valamilyen fertőzés… vagy 2. az összetevők valamelyikére allergiás vagy.

Ugyanis a vitamin ellátottság ilyenkor nem csökkeni, hanem növekedni szokott. Ha a máj pici segítséget is kap, sokkal jobban bontja a felesleget és segíti testünket a szükséges tápanyagokhoz. A Puridren® főzet klorofillja pedig kellő ásványi anyag biztosíték. Természetesen kiegyensúlyozott vegyes étrend mellett.

És az is igaz lehet, hogy a téli hónapokból kifelé menve egyszerűen valamilyen vitaminhiánnyal állunk szemben. Gyakori pl. a D3-vitamin és a vas hiánya ilyenkor.

Most mégis arra kérlek, hogy semmi más kiegészítőt ne kezdj el fogyasztani. Ennek az ügynek járjunk a végére. Várom válaszod.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita