Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 3 hete fogyasztom a Lipo+ lapos has ivókúrát. Sajnos semmi hatást nem veszek észre, semmi változást. ( Természetesen nem arra gondolok, hogy nem fogytam még) Pedig úgy iszom, ahogy ajánlott. Köszönöm, ha kapok valami magyarázatot vagy esetleg fogyasszam más arányban? Köszönöm a választ, üdv.: Nóra

2020-06-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves Nóra!

Sokat segít, ha a  Lipo+ koncentrátum mellett, napi 5 étkezés mellett döntesz.

Ugyanis, ha naponta többször eszel keveset az segít az egyenletes vércukorszint kialakításában és a máj tehermentesítésében, mely cselekedetek felgyorsítják az anyagcsere folyamatokat.

A napi adagot, ami egy kupak, azaz 25 ml, 1.5 liter szénsavmentes vízben kell feloldani és ezt a mennyiséget 5 részletben elfogyasztani az étkezések előtt. Ugyanakkor a folyadékbevitelt tovább kell emelni, és ehhez ideális, ha a kúra alatt 20 kilogrammonként 1 liter vizet fogyasztasz.

Ha a változás így is lassú, mindenképp felül kell vizsgálnunk életmódunkat, mint a napi szénhidrát felvétel, testmozgás… Ha ez rendben találtatik, akkor tovább kell vizsgálódnunk, pl.: pajzsmirigy értékek, hasi ultrahang, és terheléses cukor, hogy kizárjuk az inzulinrezisztenciát, a májzsírosodást, és a pajzsmirigy alul működést, melyek rendkívül gyakori panaszok, és melyek gátolják, lassíthatják a testsúlycsökkentő kúrák eredményességét. Viszont, ha fény derül rájuk, akkor speciális étrenddel, célzottabb kiegészítőkkel könnyedén átlendülhetünk a stagnáláson.

Várom visszajelzésed!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita