Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 29 éves nő vagyok,PCOS a problémám,menstrációim rendszertelenek és hosszú ideig tartanak(akár 2-3 hétig is) Laboreredményemben alacsony a progeszteron,magasabb a tesztoszteron és a prolaktin(28 ng/ml) is ,az LH 9.3 mui/ml,FSH 5.8 mui/ml. Endokrinológus fogyást ,sportot javasolt valamint fél évig inozitolt,3 hónapig barátcserjét.Ezeket javaslod Te is?Pásztortáska valamint málalevél teát kezdtem el még inni..Esetleg milyen terméket tudnál még javasoni,ami segítene? Köszönöm szépen a segítésget Dóra

2022-09-16
Somogyi Rita válasza:

Kedves Dóra! 

Ahhoz, hogy PCOS esetén visszaszerezhessük az irányítást a hormonrendszerünk felett valóban a célzott, hormonegyensúlyt támogató tápanyagok (mint pl. az inozitol, vagy az olyan gyógynövény kivonatok, mint a barátcserje) és az életmódváltás is elengedhetetlen, ahogyan azt az endokrinológusod is javasolta. 

Készítettünk a témában mi is egy összefoglaló blogbejegyzést, amit ajánlok a figyelmedbe, a kiemelésre kattintva érheted el. Nem egyszerű anyag, érdemes többször is átolvasni, és természetesen, ha kérdésed merülne fel, állok rendelkezésedre. 

Üdvözlettel:

Somogyi Rita