Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 2014-ben szültem második fiamat, azóta hiába folytattam a paleo életmódot, nem sikerült visszafogynom, sőt még híztam is, főleg a hasamra, combomra. 2004 óta kezelem a pajzsmirigy alulműködésemet, ez gyógyszerrel és glutén és tejmentes életmóddal rendben van. Nemrég kimutatták, hogy mellékvese kifáradásom van, ill. ösztrogén dominanciám. Ezekhez jön még, hogy a hasizmom is szétnyilt a 2, terhességemnél, ami miatt még nagyobbnak látszik a hasam. Heti 2-3 x mozgom is. Sokszor felpuffadok, ezért gondoltam a cotifibra bélradír kipróbálását, de az oldaladon sokszor ajánlod a Puriden és Lipo+ termékek együttes alkalmazását is. Melyiket válasszam? Köszönettel, Tímea

2017-06-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Tímea!

Inzulinrezisztenciát néztek? Tapasztalataim szerint ugyanis az IR, a mellékvese fáradtság és pajzsmirigy alulműködéssel együtt járó probléma, amit egyébként életmódváltással nagyszerűen lehet kezelni. A diéta ilyenkor speciális, szénhidrátcsökkentett (160-180gr szénhidrátbevitel), ami napi 6-7-8 étkezéssel, napi testmozgással, és bőséges folyadékbevitellel párosul. Mindez az ösztrogéndominanciát is csökkenthetné.

Mindennek kiegészítéseként természetesen fogyaszthatod a Puridren® és Lipo+ főzet párost, különösen, hogy azokat, „az alig eszem, mégis hízom” panaszok esetén szoktam különösen ajánlani. 

Abban az esetben, ha emésztőrendszeri panaszok is vannak, a Lipo+ főzetetCotifibra bélradír-ra érdemes cserélni, mert abban jelentősen nagyobb (7000mg/tasak), a prebiotikus rost tartalom. Ezt a terméket javasoljuk azoknak is, akiket bélbetegségekkel diagnosztizáltak, ételallergiások vagy emésztőrendszeri tüneteik (puffadás, székrekedés, hasmenés..) több mint egy éve fennállnak.

A termékekkel kúraszerűen, 120 napig egészítsd ki étrended.
Sok sikert hozzájuk!

Üdvözlettel;
Rudolf Rita