Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, 2 hete szedem a Stressz control, valamint a Diurerbe forte folyadékot, a stressz controlnak kimondottan érzem a hatását, a Diurerbenek még nem, viszont rendeltem mellé Karoly emergency tablettát és ma reggel csak a stressz control tablettát szedtem be és a Kalory emergencyt, nagyon furán éreztem magamat. Szédülés, gyengeség és volt egy 15 perc homályos látásom, olyasmi mint amikor egy mozaik üvegen nézünk keresztül,délutánra enyhültek panaszok de még mindig nem vagyok toppon. Kérdésem hogy ezek hatóanyagai nem jók együtt? Illetve rendeltem időközben egy beta-solar kapszulát is, nem kezdtem el szedni, ezt szedhetem a fentiekkel együtt? Köszönöm szépen.

2020-05-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Enikő!

Egyik említett kiegészítő sem tartalmaz olyan összetevőt ami ilyen hatást tudna kifejteni. Még párhuzamosan alkalmazva sem. 


Szedheted melléjük a beta SOLAR®- Napozóvitamint is.

A tapasztaltak inkább hasonlítanak migrénes tünetekre, amiket az elmúlt napok időjárási körülményeinek tudnék be. Mi is csak kóvályogtunk az irodában, szinte kivétel nélkül. Sőt még az ismerettségi körömben is ezt tapasztaltam/tapasztalom. Migrénre hajlamosaknál pedig egyenesen gyötrelmes napokat tudnak okozni az ilyen keresztfrontok és a hirtelen légnyomás változások.

VISZONT! Az fontos, hogy a DIURERBE® forte és Kalory Emergency tabletta mellett nagyon figyelj oda a megfelelő folyadékfogyasztásra!

Vízhajtás és vesevédelem eleve nem működhet folyadékbevitel nélkül és a Kalory tabletta kaktusz rostjai is bőséges folyadékot igényelnek, hogy megfelelően tudják végezni a dolgukat.

 

Üdvözlettel:

Somogyi Rita