Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 2 hete ért véget a Puridren-kúrám (3 üveg, 60 nap), nagyon pozitív hatásait észleltem, leginkább azért, mert így megvolt a folyadékbevitelem, könnyebbnek éreztem magam, az anyagcserém is megfelelő volt. Sajnos a kúra végeztével napok múlva már újra lassult az anyagcserém, érzem hogy fáradékonyabb vagyok, és nem mindig sikerül meginnom a minimum 1,5 liter folyadékot; valamint a Puridren mellett könnyedén tartottam a súlyom. Mikor foghatok bele újra egy ilyen kúrába? milyen gyakran szabad alkalmazni? Köszönöm előre is, N.

2016-12-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Nóra!
Örülök a pozitív visszajelzésnek, de ahogy olvasom nálad érdemes lesz a kúraidőt kitolni. A Puridren® főzet minimumkúrája 60 nap, míg maximum kúraideje ennek a duplája, 120 nap, amit évente kétszer ismételhetünk.

Bár a Puridren® valóban gyors és látványos eredményt hoz, különösen, ha kisebb egyensúlyvesztésről van szó, a kúraidőt mindig javasolt kitolni, ha tüneteink (fejfájás, hajhullás, puffadás, narancsbőr, fáradtság…) megléte az egy évet meghaladja, vagy diagnosztizált betegségünk van.

A kúraidőket tehát mindig az egyensúlyvesztés mértéke határozza meg.  Természetesen az életkor, az életmód, és az életvitel (dohányzás, alkohol, stressz, rendszertelen vagy egyoldalú táplálkozás, gyógyszeres kezelés, betegségek) is mind- mind befolyásolják a kúra időtartamát. Ha pl. valaki napi 16 órát dolgozik, láncdohányos, nem figyel oda a helyes táplálkozásra (nem, vagy rendszertelenül étkezik) akkor a kúra időtartama ebben az esetben is kitolódik.

A kúraidő meghatározása mindig személyre szabottan a fentiek figyelembevételével történik.
Rudolf Rita