Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, 11hetes terhességemnél a mióma már tiz cm,resre nőtt. Ami kivűlről is látszott. Sajnos emiatt meg kellett szakitani a terhességet. Esetleg tudnál ajánlani olyan terméket ami megszünteti a miómát vagy esetleg egy újbóli terhességnél, h ne nőjjön meg ilyen gyorsan? Nagyon köszönöm a válaszodat. Krisztina

2017-03-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisztina!

Nem, mert egész egyszerűen nincs olyan termék/tápanyag, ami ezt képes lenne önmagában megszűntetni. A feladat itt is összetett, és elsősorban rád van szükség! Kiegyensúlyozott vegyes táplálkozás, bőséges folyadékbevitel, rendszeres testmozgás, „stressz-mentesítés”, és csak ezek után jöhetnek a célzott tápanyagok. Mindezt pedig össze kell hangolnod az orvosi kezeléssel, személyre szóló dietetikus konzultációval, endokrinológussal….

Kérlek, kattints ide, és olvasd el ezt a PCOS-ről szóló anyagot, hiszen az ebben lévő életmódbeli változtatások, és étrend-kiegészítők teljesen megegyeznek a mióma esetén is ajánlottakkal. A személyre szóló egyéb változtatásokat pedig szakorvos, és orvos-természetgyógyász segítségével együttesen éred el.

Üdvözlettel; Rudolf Rita