Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 10 évvel ezelőtt pajzsmiriggyel műtöttek. Alúlműködésem és Hashimotom van. Borzasztóan szenvedek a hasi puffadástól, annak állandó keményedésével, fájdalmával valamint székrekedéssel. Szeretném elkezdeni az útifűmaghéj szedését, de nem tudom, hogy a gyógyszerrel együtt, hogyan szedhetném? Illetve olvastam a Ferzym ampulláról is, lehetséges lenne ezt a 3-at együtt is használni? Amennyiben igen, megírná nekem mit, mikor és hogyan? De, ha más tanácsa lenne, szívesen elolvasnám! Segítségét előre is hálásan köszönöm! Üdvözlettel: Oroszné Anett

2023-05-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anett!

Először is ajánlom figyelmedbe ezt a Hashimoto témakörben írt blogbejegyzésünket.

Itt találni fogsz egy bekezdést azzal kapcsolatban, hogy mennyire fontos a belek és a bélmikrobiom egészsége, ami nemcsak az emésztést fogja befolyásolni, hanem pl. a Hashimotoval járó tünetek csökkentésében is segít.

A javuláshoz pedig probiotikumokra és prebiotikus rostokra van szükség, így az útifűmaghéj helyett inkább a Vegán gyomor-és bélbarát rostot javaslom (erről olvashatsz is a blogbejegyzésben), a Ferzym helyett pedig a nemzetközi törzsgyűjteménybe letétbe helyezett probiotikumot tartalmazó Flórabiotikumot (erről is olvashatsz bővebben).

Kérlek, nézd át a blogbejegyzést, és ha kérdésed merülne fel, tedd fel bátran.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita