Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 1 év - 2 szülés -3 gyerek után érdeklődnék, szervezetem feltételezhetően ki- és lemerült vitamin, ásványianyag, mikro- és nyomelem készletének pótlására, visszatöltésére milyen készítmény(eke)t ajánlotok? Panasz nincs, "csak" cirka 10 kiló felesleg, ínhüvelygyulladás és érezhetően gyengébb izületek. Válaszod előre is köszönöm, Dóri

2020-06-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Dóri!

Mint minden esetben, Neked is azt tudom tanácsolni, hogy először is az életmódváltás az elsődleges. Figyelj oda arra, hogy változatosan, tápanyagokban és rostokban táplálkozz, igyál bőségesen folyadékot, és kezdj el mozogni is, ez a fogyást is elősegítheti. Mindezek után pedig jöhetnek a kiegészítők.

Kezdj bele egy alapos nagytakarításba a Puridren® főzettel . Meglátod, utána úgy fogod magad érezni, mintha kicseréltek volna, ráadásul, a vitaminok, tápanyagok is jobban felszívódnak majd.

A vitaminpótláshoz itt van nekünk egy nagy dózisú tabletta, mely három alapvitamint egyesít. A tabletta folyamatos felszívódású, és egyenletes hatóanyag leadása, laboratóriumi vizsgálatokkal igazolt.

A spirulina alga egy valóságos tápanyagbomba. Ráadásul sejtfal nélküli szerkezetének köszönhetően a benne lévő ásványi anyagokat, vitaminokat, enzimeket sejtszinten adja át, és még a fogyást is elősegítheti.

Az ínhüvelygyulladást monoton mozgás idézi elő, mint gépelés, futószalag melletti munka, kötés, zongorázás... ezért a legfontosabb dolog ilyenkor a pihentetés. Külsőleg jegelés, és naponta 4-5 alkalommal Aloe vera géllel  való krémezés. 

Belsőleg fogyasszunk magnézium B6-vitamint, gyulladáscsökkentő Omega3 zsírsavat  kurkuma kivonatot . 

A magnézium és a B6-vitamin alapvető fontosságú az idegek egészséges működésében, a gyulladás csökkentésében és a vérkeringés javításában. Az Omega3 zsírsavak és a kurkuma nagyon hatásos a gyulladás és az azt követő fájdalom kezelésében.

Végül pedig, ha az ízületek egészségéről van szó a Kollagén koncentrátum és  Hialuronsav kombinációja egyszerűen verhetetlen.  

Az ajánlott kiegészítőkből érdemes egy 60 napos kúrára berendezkedni, de ha úgy érzed, szükséged van rá, akár 120 napig is folytathatod a kúrákat.

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita