Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 1. 48 éves nő vagyok.Valamikor a Facebookon olvastam, hogy az állunkon nőtt (teljesen feleslegesen ) szőrszálakra is van valami hatással. Csak nem emlékszem már rá, hogy mi az. 2. Férjem mostanában állandóan ideges. Neki szeretnék valamit, ami segít neki. A vérnyomása is felment 19o-re. Erre most szed gyógyszert. De az idegesség megvan. 3. Nagyon száraz a bőröm. Tudnál javasolni valamit?

2017-05-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ágnes!

  1. Igen jól emlékszel, ez pedig nem más mint a Saw Palmetto tabletta  . A fűrészpálma kivonata hatékonyan állíthatja meg az arc és a test szőrösödését nőknél, és még az akné bizonyos fajtáinak megelőzésére is szoktam ajánlani.

  2. A férjednek egy adaptogén összeállítást ajánlok, ez a Stress Controll. Ez a kapszula 6 olyan adaptogén gyógynövény kivonatot egyesít, melyekről a legtöbb tanulmány és megfigyelés készült a stressz ellensúlyozására a napjainkig. Említetted, hogy szed már gyógyszert is a vérnyomására, ebben az esetben kérlek egyeztessetek a kezelőorvossal is, hogy össze tudjátok hangolni a kezelést. Mert ha a vérnyomásban hirtelen változás következne be, akkor az orvos fogja tudni beállítani a gyógyszer mennyiségét!

  3. A nagyon száraz bőrt bizony belsőleg is érdemes kezelni. Először is fontos a 20 testsúlykilogrammonkénti 1 liter folyadék (lehetőleg víz) elfogyasztása egy nap! Mellette belsőleg fogyassz ligetszépe olaj kivonatot, ami egy Omega zsírsavra (gamma-linolénsav) standardizált termék, és természetes hormonrendező, és bőrszépítő-gyógyító tulajdonsága segíthet a száraz bőrön.

Külsőleg pedig a 100%-os Aloe vera gél, papayával, A-,C-,E-vitaminnal és narancs illóolajjal  termékünket javaslom, már csak a saját tapasztalataim alapján is.

A kiemelésekre kattintva mindegyik termékről bővebben is tudsz tájékozódni.

Üdvözlettel

Rudolf Rita