Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! 02.10 óta iszom a Cotifibra bélradírt. Mivel székrekedéses problémáim nagyon régóta fennálltak, így javasoltad, hogy legalább 120 napos kúrám legyen.Szóval az még tart. Mivel állandó narancsbőröm van, ami a nyirokkeringéssel függ össze, elgondolkodtam a Gambe slim fogyasztásán. Továbbá kis seprűvénáim is vannak kb.20 éves korom óta.(most 42 vagyok). Más problémám, mint pl. vizesedés nincsen. A has puffadásán kívül nekem is hízásra hajlamos részem a combom. Iható együtt a Cotifibrával a Gambe slim? Akkor is lehet, ha nincs vizesedésem? Egyébként semmilyen gyógyszert nem szedek. A Zen Sen terméketeket szedem.Mellékvese kimerülésből próbálom a szervezetem feltölteni.,a pajzsmirigyem kicsit alul működik, de nem javasoltak rá hormont. Azt nem is szednék, inkább iszom a galajteát és szelént szedek, talpmasszírozás stb. Ezenkívül szeretném a Faceliftet+c vitamin+hialuronsavat is elkezdeni? Ezek mehetnek így együtt? vagy túl sok egyszerre?köszönöm Márta

2017-03-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves Márta!  

Igen, semmi akadálya annak, hogy a prebiotikus rost alapú Cotifibra bélradír és a vitaminos Zen-szen® mellett, nyiroktisztító Gambe slim® és hialuronsav kúrába kezdj. Kollagén facelift termékre azonban nem lesz szükség, hiszen a Gambe slim® főzet a napi adagban 1500mg kollagén kivonatot tartalmaz.

De kérlek ne felejtsd! Mi étrend-kiegészítőket forgalmazunk, és ahogy azt a név is mutatja, azokkal, kiegyensúlyozott vegyes étrendet kell kiegészíteni. Egy étrend-kiegészítő soha nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást, a rendszeres testmozgást és a bőséges napi folyadékbevitelt.

Rudolf Rita