Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Hölgyem! Hozzáértő segítségét kérném: egyrészt a magam részére, mivel 33 mm miómát találtak nálam, van-e vmi az Önök tarsolyában, amit szedhetnék erre. Továbbá a kislányom, aki 9 éves, számára szeretnék kérni vmit, mely jó lehet arra, hogy a hangszálán lévő csomó miatt folyton köhögjön, köszörülje a torkát. Ugató köhögéshez tudnám hasonlítani, mindennap inhalál egyébként. Ill. mivel sportol heti 3 szor, vmi immunerősítőt, vitamint ha ajánlana, azt megköszönném. Köszönöm szépen, Üdvözlettel: Andrea

2017-09-21
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andrea!

Adok Neked egy linket, ahol olvashatod egy másik vendég, mióma kérdésére adott válaszomat; Kérlek, kattints ide érte! 

A kislányod hangszálán lévő csomónak kiváltó okát, természetesen ki kell deríteni, így kötelező egy szakorvos felkeresése!

Addig is tünetenyhítőként, egy allergiamentes szopogatós propolisz tablettát tudok ajánlani, melyet a hangszálak fokozott igénybevételekor, gégegyulladás, reflux, hangszalagok megduzzadása, vagy gombóc- és nyákos torok érzet esetén alkalmaznak sikerrel vendégeink, mely tünetek krákogást, illetve kellemetlen érzést okoznak.

Immunerősítőként, egy rendszeresen sportoló 9 éves gyermeknek, nagyszerű választás a világszabadalommal védett Vita-min® plus névre hallgató szerves multivitamin, hiszen azt a szervezet könnyedén, nagy százalékban és sejtszinten tudja hasznosítani. Ennek kiegészítéseként egy szirupot is ajánlok, melynek alapja Echinacea kivonat, amit az Echinaid® névre hallgató immunerősítő szirupban  , gesztenyemézzel és balzsamos gyógynövényekkel is dúsítottak. Ez a szirup növeli az ellenálló képességet és jól kezeli az őszi-téli időszakra jellemző felső légúti megbetegedéseket.

Szeretettel:
Somogyi Rita