Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves hölgyeim, nagyon köszönöm azt a sok hasznos, jó tanácsot, amivel megörvendeztettek és felvilágosítotok bennünket. Olvastam régebben termékkel kapcsolatosan, hogy fülzúgásra kiváló , a lányom küszködik , de csak most tudatosodott benne , hogy a hosszú ideje tartó fülével kapcs. gondja fülzúgás, vérnyomása alacsony, vér eredménye jó, most volt a napokban vérvételen. Válaszotokat hálásan megköszönöm. Szép Naspot Nektek ! Ilona

2016-11-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ilona!

Ha zúg a fülünk, akkor először fül-orr-gégész szakorvoshoz forduljunk, hogy biztosan kizárjuk, azt, hogy a fülzúgásunk nem fülbetegség, fertőzés vagy gyógyszeres kezelés mellékhatásaként jelentkező tünet.

Ha nem az, akkor tudnunk kell, hogy a háttérben (tapasztalati sorrendben írom le) cinkhiány, szelénhiány, vashiány, keringési zavarok és pajzsmirigy-alulműködés áll a leggyakrabban. De meg kell említenem még a dohányzást – különösen a mentolos cigarettákat – mely szintén előidézheti a tünetet.

A kúrát, mivel írtad is, hogy lányodnak alacsony a vérnyomása Ginkgo biloba kivonattal, cinkkel és szelénnel kezdjük el, egyszerre. (utóbbi 2 ásvány a pajzsmirigy egészségéhez is fontos!)

*A Ginkgo bilobára azért lesz szükségünk, mert a benne található ginkgoflavonoidok (ennek a mennyisége számít nagyon!) az egész test vérkeringését serkentik, ami rendkívül hatékonyan lép fel szédülés, fülzúgás és hallásgyengülés esetén is. Bővebben a termékről itt>>>

*A cink és a szelén az általam leggyakrabban javasolt ásványok, mert kilúgozott földjeink okán, nem tudjuk a napi mennyiséget kiegyensúlyozott vegyes táplálkozással pótolni. Alacsony szintjüket a test fülcsengéssel, fülzúgással jelzi, de a tünetek a bőrön, körmeinken is jelentkezhetnek.

Ha nő a hiány, akkor pajzsmirigy alulműködés, női és férfi meddőség, nehezen gyógyuló belső és külső sebek, az ízlelés zavara, és őszülés is lehet a válasz, férfiaknál pedig prosztatabetegségek jelentkezik az üzenet.

Szerves Cink tabletta bővebben>>>
Szerves szelén tabletta bővebben>>>

Külsőleg próbáljátok ki a fülgyertyázást. Felszabadító érzés! Olvass tovább erről is ide kattintva>>>

Kúraidő minimum 60 nap! Sok sikert hozzá; Rudolf Rita