Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Anaturosok! Kérlek, segítsetek megtalálni egy terméket. Nagyjából 2016 tavaszán voltam nálatok átvenni egy terméket. Egy eladó hölgy mutatott nekem akkor haj-köröm készítményeket, egyet külön kiemelt, mert azt az ő nagymamája kilróbálta, éa elmulasztotta a nagymama körmének hosszanti barázdáltságát, csíkozottságát. Nem tudom, a kolléganő ott dolgozik-e még, de így vagy úgy, ki szeretném próbálni a terméket  Köszönöm, ha tudtok segíteni, Üdvözlettel: Lora

2019-04-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Lora!

A körmön kialakuló hosszanti barázdák hátterében leggyakrabban vashiány áll. Ez az új generációs szerves vaskészítmény  az aminosavas kelátnak köszönhetően sejtszinten hasznosul, nem halmozódik fel a szervezetben és kíméletes a gyomorhoz.

Ugyanezzel a technológiával állították elő a Vita-min® plus világszabadalommal védett multivitamin  készítményt, amely segítségedre lehet olyan, a köröm egészségét szolgáló vitaminkészletek feltöltésében, mint pl. az A-vitamin.

És természetesen nem szabad elfelejtkeznünk a könnyen felszívódó, mezei zsurlóból nyert szilícium vegyületeket (kovasavat) tartalmazó Bio Silica®  kivonatról sem, amely javítja a köröm szerkezetét, erősíti azt, és a körömtöredezés ellen is bevethető. Ezeket a tápanyagokat, akár kombinálhatod is, egy minimum 60, maximum 120 napos kúra keretében.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita