Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Anaturos tanácsadó! Vettem nálatok egy emésztőrendszer gyorstesztet, amit jól tettem, mert kiderült hogy joggal gyanakodtam. Az orvos szerint bélgyulladás okozza a tüneteimet, de úgy vettem észre nem tud mit kezdeni vele ő sem, mert a gyógyszerekkel semmire sem megyek, nem javultam. Próbálom tartani az előírt diétát (több-kevesebb sikerrel) és probiotikumokat is szedek kb. egy hónapja. Esetleg van valami erre a gondra a természet „patikájában”? Üdvözlettel: Hernan János

2015-12-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves János!

A probiotikus kezelés enyhíti a vastagbélgyulladás tüneteit, és emellett az új vérerek képződését is serkenti, amely bélgyulladás esetén alapvető fontosságú a megfelelő sebességgel zajló sebgyógyuláshoz. A probiotikus kúrát akkor is tartsd, ha nem jön olyan gyorsan az eredmény, mint szeretnéd. Legfeljebb azt érdemes átgondolni, hogy milyen készítményt használsz rá. A Ferzym® Bélflóra ampullát és/vagy kapszulát azért javaslom előszeretettel, mert nem csak probiotikumokat, hanem az azok szaporodásához, kolonizálódásához elengedhetetlen prebiotikumokat is tartalmazza.

A végére hagytam a legfontosabbat, mert folyamatosan rengeteg pozitív visszajelzés érkezik a Fermentált Papaya® Koncentrátumról, amely enzimekben (papain, chymopapain, lizozim, lipáz) és hasznos bélbaktériumokban gazdag (megtalálható benne az emésztés során keletkező Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktérium is), valamint antioxidánsokban dús Nonit is tartalmaz. Mivel hosszabb kúrára kell felkészülnöd, ezen a linken át találsz rá akciós árat: >>> Papaya Ital. Üdvözlettel; Rudolf Rita.