Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Anaturos tanácsadó! Vettem nálatok egy emésztőrendszer gyorstesztet, amit jól tettem, mert kiderült hogy joggal gyanakodtam. Az orvos szerint bélgyulladás okozza a tüneteimet, de úgy vettem észre nem tud mit kezdeni vele ő sem, mert a gyógyszerekkel semmire sem megyek, nem javultam. Próbálom tartani az előírt diétát (több-kevesebb sikerrel) és probiotikumokat is szedek kb. egy hónapja. Esetleg van valami erre a gondra a természet „patikájában”? Üdvözlettel: Hernan János

2015-12-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves János!

A probiotikus kezelés enyhíti a vastagbélgyulladás tüneteit, és emellett az új vérerek képződését is serkenti, amely bélgyulladás esetén alapvető fontosságú a megfelelő sebességgel zajló sebgyógyuláshoz. A probiotikus kúrát akkor is tartsd, ha nem jön olyan gyorsan az eredmény, mint szeretnéd. Legfeljebb azt érdemes átgondolni, hogy milyen készítményt használsz rá. A Ferzym® Bélflóra ampullát és/vagy kapszulát azért javaslom előszeretettel, mert nem csak probiotikumokat, hanem az azok szaporodásához, kolonizálódásához elengedhetetlen prebiotikumokat is tartalmazza.

A végére hagytam a legfontosabbat, mert folyamatosan rengeteg pozitív visszajelzés érkezik a Fermentált Papaya® Koncentrátumról, amely enzimekben (papain, chymopapain, lizozim, lipáz) és probiotikumban gazdag (megtalálható benne a fermentálást is végző Saccharomyces boulardii nevű probiotikum is), valamint antioxidánsokban dús Nonit is tartalmaz. Mivel hosszabb kúrára kell felkészülnöd, ezen a linken át találsz rá akciós árat: >>> Papaya Ital. Üdvözlettel; Somogyi Rita.