Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves anatur! Tanácstalan vagyok, hogy melyik terméketeket válasszam a problémámra; a Gambe Slim, vagy pedig a Puridren koncentrátumot? (Mind a kettőről jókat olvastam, igazából ez zavart össze!) Én igazából a bőröm állapotán (narancsbőr) szeretnék javítani, ami elég katasztrófális a combomon, s egy kicsit jobb a fenekemen. A hasamon - úgy gondolom már nem lehet mit javítani 2 terhesség után, de a lábam nagyon zavar. Várom mielőbbi válaszotokat! Köszönettel: Molnárné Deregi Magdolna

2016-05-31
Somogyi Rita válasza:

Kedves Magdolna! A két főzet együtt és külön-külön is fogyasztható, a választást pedig mindig az egyensúlyvesztés mértéke határozza meg. Amikor a narancsbőr 10 kg feletti súlyfelesleggel is párosul, akkor érdemes a Gambe Slim® és a Puridren® kombináció mellett dönteni, mert a szervezet a zsírsejteket és a kötőszövetet használja salakanyag raktározásra, amivel a nyiroktisztító és kötőszövet erősítő Gambe Slim® főzet összetevői nem képesek felvenni a kesztyűt. Mert bár a narancsbőr mindig nyirokpangás, de annak serkentése kevés, amíg bénító savak újra és újra akadályt gördítenek az egészséges áramlás útjába.

Fontos azonban azt is megjegyezni, hogy csodaszerek nincsenek. Az étrend-kiegészítők, ahogy a nevük is mutatja, a kiegyensúlyozott vegyes étrendet egészítik ki, és mankóként lehet rájuk támaszkodva gyorsabban elérni a célig. A szabályok itt is ugyanazok: sok folyadék, kevés szénhidrát és rendszeres testmozgás.

Remélem segítettem; Rudolf Rita