Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Anatur! Szerettem volna Gambe Slim koncentrátumot rendelni, 2+1 akciós áron, de ahogy a kosárba tettem a mennyiséget sem lett akciós 3640 ft. Kérdésem miért? Ha így van meghirdetve? Ennek tükrében szeretném módosítani a rendelésem, már rányomtam hogy előre utalok és megrendelés, ezt hogyan tudom semmissé tenni és újra rendelni? Köszönöm Edit

2018-01-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Edit!

Nagyon sajnálom a félreértést. - bár minden egyes akcióban lévő termékkartonon részletesen leírjuk az akció pontos fogalmát, pont azért, hogy az ilyen eseteket elkerüljük.

A 2-t fizetsz, 3-at kapsz Akció egészen pontosan az alábbiakat jelenti:
A termék 5460 Ft-ba kerül, de ha most 2 db-ot vásárolsz (10.920 Ft), akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba. Így az akcióval a termék darabonkénti értéke máris 3640 Ft-ra csökken (10.920/3=3.640 Ft)! De még ettől is fontosabb az, hogy ez egyben egy minimumkúra mennyiségével egyenlő adag!

Természetesen, ha a rendelésedet szeretnéd lemondani, és jelzed ezt nekem az info@anatur.hu címre írt levélben, mely tartalmazza a rendelésnél megadott nevet, és/vagy rendelésszámot, akkor töröljük a megrendelést.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita