Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Anatúr/Somogyi Rita! Segítségét szeretném kérni. Nyiroködéma alakult ki nálam kb.10 évvel ezelőtt,a lábamon. 5 éve súlyosbodott az állapotom,már nemcsak a lábaim érintettek,hanem a kezeim is. Voltam kórházi kezelésen,fásliznom kell.Sajnos a fájdalmam nem múlt el. Nehezen,de rátaláltam a Lymphomyosot cseppekre egy éve.Nagyon sokat segített fél évig. Most rátaláltam a Gambeslim termékükre.Kérdésem az lenne,hogy elég,ha ezt az egyet használom,vagy használjam a Lipo+ és Puridren termékeket is hozzá. Előre is köszönöm! Üdvözlettel, Szilvia

2018-12-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szilvia!

Először is nem szabad elfelejtkeznünk róla, hogy a nyiroködéma olyan nyirokrendszeri zavar, aminek kezelése szakorvosra tartozik. Így az étrend-kiegészítők alkalmazását is orvosunkkal kell megbeszéljük, annál is inkább, mert ezeknek a betegségeknek különböző szakaszaik, stádiumaik vannak, különböző kiváltó okkal (a kiváltó okot is mindig kezelni kell), és ebben személyre szólóan csak a kezelőorvosod dönthet.

Továbbá a kezelés sikerének érdekében megkerülhetetlen az életmódváltás. Ennek része az, hogy rendszeresen, heti 3-4 alkalommal, legalább 1 órát mozogjunk, gondoskodjunk a bőséges folyadékbevitelről, csökkentsük a szénhidrát bevitelt, emeljük meg a rostfogyasztást, és hagyjuk el az étrendből a nyákosító finomított cukrot és tejet.

Ha ez megvan, akkor, de csakis akkor jöhetnek a kiegészítők, melyek fokozzák, és felgyorsíthatják az eredményeket.

Az egyik ilyen koncentrátum a Gambe Slim® főzet, amit a jobb eredmények érdekében valóban a kiegészíthetsz Puridren® főzettel, és Lipo+ koncentrátummal.  Készülj fel egy 120 napos kúraidőre.

A GambeSlim® összetevői nem csak nyiroktisztításból, de a vérkeringés javításából, ereidet, és kötőszöveted erősítéséből is kiveszik részüket. A Puridren® főzet összetevői abban segítenek, hogy a nyirokrendszerből kikerülő salakanyagok távozhassanak a vérből és a belső elválasztású szervekből, míg a Lipo+ koncentrátum arról gondoskodik, hogy a salakanyagokkal terhelt bélrendszer ne legyen akadálya a nyirokrendszer tisztulásának. A három koncentrátum együttes működéséről bővebben is olvashatsz, ha ide kattintasz .

Sok sikert a kúrádhoz;

Somogyi Rita