Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Anatur, Rita :) Lipo-főzetet szeretnék rendelni fogyás, zsírégetás céljából. Lehet szedni mellé a Máriatövis-kapszulátokat is? Arra szükségem lenne májregenerálás miatt. ( mert a Lipo-főzet ahogy néztem 2%-ban tartalmaz máriatövis-kivonatot is...nem lenne-e sok együtt a két készítmény?) Köszönöm a választ. Üdv: Zsuzsa Ajkáról Ui: Még nem rendeltem tőletek, pár hónapja bukkantam rá az oldalra....és az a véleményem, hogy fantasztikusan színvonalas!

2017-02-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsuzsa!

Hálásan köszönjük a dicsérő szavakat, nekünk öröm, hogy kedvedre való az oldalunk! Rátérve a kérdésedre: ha fogyás, zsírégetés – pláne, ha hasi fogyás – a cél, nagyon is jó ötlet együtt használni a Lipo+   főzetet és a Szerves Máriatövis mag tablettát, hiszen a máj tehermentesítése alapfeltétel ahhoz, hogy újra egyensúlyba kerülhessen az emésztésünk. Aki rendszeresen méregteleníti, tehermentesíti ezt a szervet, azzal nem csak a májért, de az egész emésztőrendszeréért, immunrendszeréért, és az egész szervezeted általános egészségéért, sőt a karcsúságért és szépségért is sokat tesz! A máriatövis az egyik legbiztonságosabb gyógynövényünk, alkalmazásának nincs mellékhatása, főleg nem a két termék együttes használatával járó dózisban.

Ami viszont nagyon fontos, hogy mindig kúraidőben gondolkodj! A Lipo+ esetében ez azt jelenti, hogy kisebb egyensúlyvesztésnél 3 palack (minimum 60 nap), ha pedig a tünetek (puffadás, emésztési zavarok, hasi elhízás, fáradtság) 1 évnél régebbiek, akkor 6 palack (maximum 120 nap) az ajánlott mennyiség. Hasonló a helyzet a Máriatövis mag tablettával, amivel 60 vagy 120 napos kúraidőt javasolt tartani. Üdvözlettel; Rudolf Rita