Kedves Anatur közben eszembe jutott hogy régebben a száraz köhögésre szedtem az Önök garlicin fokhagyma kapszuláját de most nem találom a honlapon, az is megszűnt? :( Annyi minden megszűnik mostanában ami jó volt de miért? Néztem hogy most a fekete fokhagyma van az is ugyanolyan hatású a száraz köhögésre? Vagy ha simán megeszek egy gerezd fokhagymát az is jó lehet? Várom válaszát mert akkor megrendelném valamelyiket hogy hamar ideérjen köszönettel
Kedves Zsófia!
A Fermentált fekete fokhagymát is alkalmazhatod köhögésre, antioxidánsai támogatják a felső légutak egészségét, kénes vegyületeinek a lebomlási terméke pedig a tüdőn át választódik ki, ahol számos kórokozót elöl, a hörghurutban fellazítja a beszáradt nyákot, felszakítja a köhögést, csökkenti a kínzó, száraz köhögési ingert. A fermentálásnak köszönhetően pedig egészen biztos, hogy nem okoz gyomorpanaszokat, és nem jár együtt a fogyasztása fokhagymaszaggal.
Termékpalettánk folyamatos frissítés alatt áll, a vásárlói igényeknek, új tecnológiáknak, megfelelően, így vannak olyan termékek sajnos, melyek kikerülnek belőle, ilyen pl. a Garlicin is, mely helyett a Natur Tanyától a Fermentált fekete fokhagyma kapszula érkezett, melyet a fermentálásnak köszönhetően 40-100x magasabb antioxidáns tartalom és biológiai aktivitás jellemez.
Üdvözlettel:
Somogyi Rita