Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Anatur! Ismét tervezek rendelni Önöktől, s kérdezném, hogy - természetesen a megfelelő étrend és sport mellett - utolsó 2-3 kg leadásához a greenté sprayt vagy a kalory tabelettát ajánlják? Pajzsmirigy alulműködésben szenvedek, mely diétás termékeket szabad ebben a betegségben használnom? Köszönöm! Dia

2016-11-21
Somogyi Rita válasza:

Kedves Dia!

Ha tudjuk, hogy pajzsmirigy alulműködés a kiváltó ok, akkor azt, vagyis a kiváltó szoktuk kezelni. Ha a pajzsmirigy alulműködés nem autoimmun eredetű, akkor barna alga + organikus szelén + szerves cink és D3-vitamin szerepel a kúracsomagban.

Greenté spray csak akkor, ha az alulműködés inzulinrezisztenciával is párosul. Kaloryra itt nincs szükség, mert következetes diétára kell átállni, ahol ezek az összetevők nem nyújtanak elég támaszt.

Egy dolog jöhet még szóba, az pedig az expresszdiéta >>>, amit szintén fogyaszthatunk pajzsmirigy alulműködés esetén, és vele a lehető leggyorsabban érünk célba. Különösen akkor szoktam ajánlani, ha az utolsó kilókat szeretnénk lefaragni, mert ott már bőven van kihívás, nehezen engedi el a test. A termékekről a terméknevekre kattintva olvashatsz tovább.

Rudolf Rita