Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves anatur.hu csapat! Érdeklődni szeretnék, hogy a Deo Sol mikor lesz újra elérhető? Egy ideje már szeretnék újra vásárolni, de sajnos folyamatosan azt látom, hogy nem rendelhető. Olvastam a honlapon, hogy a timsó tömb is alkalmas izzadásgátlásra. Mi a különbség a kettő között? További szép napot! Üdv: Lukács Marianna

2018-05-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Lukács Marianna!

Jó hírem van számodra, hamarosan újra kapható lesz a DeoSol® probiotikumokkal és prebiotikus rostokkal dúsított golyós dezodorunk >>>. Várható érkezése június 10-re tehető. Amint a termék beérkezett hozzánk, weboldalunkon azonnal rendelhetővé válik.

A legszembeötlőbb különbség talán parabén és alkoholmentes timsó tömbünk  és a DeoSol® között, hogy utóbbi a Specchiasol® szabadalmával ellátott termék, mely azt jelenti, hogy tejsavas probiotikumok (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus Acidophilus), prebiotikus rostok (Akácia, Inulin) és B3-vitamin keverékét tartalmazza, mely jelentősen hozzájárul a bőr természetes egyensúlyának fenntartásához. Az sem elvetendő talán, hogy a DeoSol® golyósdezodor használata mégiscsak kényelmesebb, mint a timsó tömbjéé.

 

Üdvözlettel:

Somogyi Rita