Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves anatur.hu! A tanácsukat szeretném kérni. Böngésztem a weboldalon, nagyon sok mindent elolvastam, de sajnos nem tudom pontosan, hogy a mi problémánkra melyik termék lenne a megfelelő. A férjem jelentős túlsúllyal küzd (168 cm magas, 118 kg, 50 éves). Mivel magas a vérnyomása, így az orvos is fogyókúrát ajánlott neki. Mivel kamionos, így sajnos a rendszeres testmozgás megoldása nem lehetséges. Melyik terméket ajánlják ilyen esetben? Én a Greente spray-t néztem, de úgy gondolom, hogy szükség lenne mellé még másra is. Köszönettel: Éva

2017-11-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Jóvér Éva!

A normál testsúly visszaszerzése és megőrzése valóban segít a magas vérnyomást szabályozni, és fontos eleme az általános egészség megőrzésének.

Ez mozgás nélkül nagyon nehéz feladat lesz. – hiszen túlsúly esetén egyértelműen csökkenteni kell a szénhidrát-bevitelt és mindenképp több testmozgást kell végezni.

Kezdjen el kisebb adagokat enni, kedvező, ha naponta többször 5-6 alkalommal eszik, de egyszerre nem többet, mint az ökölbe szorított kézfeje. Fogyasszon több vizet, és gyakoroljon zéró toleranciát az alkoholos és cukros italok felett. Amikor kiszáll a gépjárműből kezdjen el guggolni,pihenőnapokon sétálni, majd ahogy csökken a súly, úgy szépen lassan kocogni. A változást neki is akarni kell! Sajnos azt kell írjam, hogy nincs olyan tabletta vagy egyéb kiegészítő, ami ezen elemek nélkül sikerre vihetné a célt.

Kezdjük az alapokkal a salaktalanítással és a sav-bázis egyensúly visszaszerzésével. Ugyanis ezzel megszabadulunk az anyagcserét bénító „szeméttől”. Amint kiürítjük a sejtszintű „kukát”, azonnal beindul a fogyás is. A nagytakarításhoz egy méregtelenítő-lúgosító és egy béltisztító, bélflóra építő koncentrátumot ajánlok. Melyekről ide kattintva olvashatsz tovább. 

Ezek mellett nyugodtan fogyaszthatja a GreenTe sprayt is, ami tökéletes társa lesz abban, hogy megfékezze az étvágyát.

Magas vérnyomás kapcsán adok még egy linket, ahol olvashatod egy vásárlónk magas vérnyomással kapcsolatos kérdésére adott válaszom. Kattints ide érte!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita