Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Anatur! Érdeklődnék, hogy az alábbi 5 termék együtt fogyasztható-e, vagy inkább hagyjam el valamelyiket? Ha szedhető, akkor milyen módon elosztva egy nap? Acai berry koncentrátum Gamble slim Lipo+ Puriden Diurerbe forte A választ előre is köszönöm!! ÜDvözlettel Viktória

2018-04-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Viktória!

Nincs akadálya annak, hogy párhuzamosan alkalmazd ezeket a termékeket, de még így sem feledkezhetsz meg az életmódváltásról, a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozásról, és a rendszeres testmozgásról.

Figyelj arra, hogy a Lipo+ és Puridren® folyadékokat külön kell elkészíteni. 2 palack 1,5 literes vízre lesz szükséged.

A Lipo+ főzetből és a Puridren® koncentrátumból  is egy-egy kupak (pontosan 25ml) kell a 1,5-1,5 liter vízhez. Tehát napi 3 liter lesz a folyadék bevitel. Mindkettőt 5 részletben javasoljuk elfogyasztani, és 5-6 étkezést is ajánlunk a kúra ideje alatt.

A Lipo+ hígításodat az étkezések előtt, míg a Puridren®-es vizedet az étkezések között vagy után fogyaszd el.

Naponta kétszer fogyassz fél mérőkupaknyi (12,5 ml) GambeSlim® főzetet, kevés folyadékban feloldva.

Az Acai berry koncentrátumból, napi 20 ml bevitele javasolt a nap folyamán bármikor, tisztán vagy feloldva vízben, vagy más kedvelt italban. Saját tapasztalatom, hogy ha reggel vagy a délelőtt folyamán fogyasztom, egész nap élvezhetem energizáló hatását.

A DIURERBE® forte tablettából  pedig naponta 2x1 tabletta étkezés előtti bevétele javasolt. Érdemes ezt is a délelőtti étkezésekhez kötni, hogy vízhajtó hatása ne zavarja az éjszakai pihenést. A Puridren®, Lipo+ és GambeSlim® hármasa egyébként is pisiltetni fog.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita