Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Anatur Csapat, Kedves Rita! A férjem 2 napja csinalja az Expressz Diétát es azt tapasztalta hogy tegnap nem, de a mai napon egész nap hasmenése volt, 7 alkalommal eddig összesen. A szén tabletta sem segített. Kicsit megijedtem és szeretném megkérdezni hogy ez normális-e, nem emlékszem, hogy a tapasztalatok, vélemények alatt olvastam volna ilyet. Illetve ha a diéta okozza szerintetek akkor inkább váltson az enyhébb változatra és csak néhány étkezést hagyjon ki? Köszönöm előre is segítő válaszotokat. Üdvözlettel, Timi

2018-04-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves Timi!

Nem jellemző az Expressz Diéta  program során az Általad leírt tünet. A hagyományos étrendről erre a ketogén étrendre való áttérés esetenként változásokat okozhat az emésztésben, de ez egy- két nap alatt rendeződni szokott. Mindazonáltal ha a harmadik napon sem szűnik meg- vagy legalább csökken- férjed hasmenése, akkor valóban érdemes a diétát a könnyített verzióval folytatni, azaz a teljes napi étrend helyett, csak néhány étkezést kiváltani az Expressz Diéta ételekkel.

Mindenképpen érdemes lenne alkalmaznia bélflóraépítő és emésztést rendező hatású szimbiotikumot. Ajánlom figyelmedbe a szabadalommal védett, 7 milliárd probiotikus törzset és prebiotikus rostokat tartalmazó Ferzym® ivóampullát .

Üdvözlettel: Somogyi Rita