Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Anatur Csapat! 26 éves vagyok, piros hajszálerek vannak a combomon, amik elágaznak, de nem dudorodik ki.. ha jól tudom ezt hívják seprűvénának. Láttam az oldalon az erbaven termékcsaládod, segíte nekem választani? amúgy ez a folyamat visszafordítható? vagy csak enyhíthető? Köszönnöttel: Julcsi

2016-09-01
Somogyi Rita válasza:

Kedves Julcsi! Az időben felismert visszeres és hajszáleres problémák, szerencsés esetben (kiváltó okok, pl. gyógyszeres kezelés, elhízás, mozgáshiány…. erősen befolyásolják) teljesen visszafordíthatók, vagy megállíthatók, lassíthatók. Egy biztos mindenképpen kezdeni kell valamit, és speciális tápanyagokkal megtámogatva az ér-és keringési rendszert mindenképp megelőzheted a komolyabb visszérbetegség kialakulását.

A piros hajszálereket seprűvénáknak is nevezik, és valóban, jól látod, az Erbaven® család tagjai hozhatnak javulást erre a gondra. A lehető leghatékonyabb hatás érdekében azt javaslom, hogy rendeld meg az Erbaven csomagot, ami külső és belső kezelést is kínál a problémádra. Sokat számít a kötőszövet erősítésben nélkülözhetetlen Szerves C-vitamin napi adagolása, ami nem csak az erek és keringés egészsége szempontjából hasznos, de a kollagén képzés okán is, ami egy kötőszövet erősítő fehérje. Sok sikert a kúrádhoz!

Üdvözlettel; Rudolf Rita