Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Anatur! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Sress Controll Kapszula és a Szerves Ganoderma gyógygomba mellé fogyaszthatom e az energiacsomagban található két terméket. Köszönöm a választ! Anita

2016-06-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anita! A válaszom igen, fogyaszthatók együtt, de az is elképzelhető, hogy ésszerűbb döntés választani közülük aszerint, hogy mi a célod, milyen problémára keresel megoldást.

Az Acai Ital bőséges forrása az antioxidáns flavonoidoknak (különösen antocianinokban gazdag), de bőséggel szolgáltat egyéb vitamin- és ásványi anyagokat, rostokat, fehérjéket és olyan zsírsavakat, mint amilyen az Omega-3 is.

Az energia csomag másik tagja, a Guaranax® kapszula fő hatóanyaga a guaranin, ami egy kristályos szerkezetű rost, azaz egy cserzőanyagokba ágyazódott, késleltetett felszívódású növényi koffein. A szervezet számára jól tolerálható, lágyan és hosszan hat, és mentes a serkentők tipikus mellékhatásaitól – mégis többletenergiát ad, ami ráadásul még hangulatjavítással is párosul (a dopamin-felszabadító tulajdonságának köszönhetően).

Komolyabb idegesség, kimerültség, depresszió esetén azonban az igazi nagyágyú valóban a Stress Control® kapszula, amely adaptogén gyógynövényekkel éri el hatását. Az adaptogén növények akkor és úgy hatnak, ahogyan az adott pillanatban szükségünk van rájuk: ha kell „felemelnek”, ha kell „visszahúznak” a szervezet szükséglete szerint. A tudomány azért is figyelt fel az adaptogénekre, mert a mai napig nem sikerült ilyen precizitású készítményeket előállítani mesterséges úton. 300 gyógynövényből mindössze  1 rendelkezik ilyen jótékony hatással.

Némiképp hasonló a helyzet a koncentrált poliszacharid tartalommal rendelkező Szerves Ganodermával. A pecsétviaszgomba titka nem egy konkrét betegség gyógyításában rejlik, hanem abban, hogy normalizálja a szervezet általános működését: szintén adaptogén vegyületek alkotják, úgy mint: speciális poliszacharidok; béta-glülánok, lentinan, szerves germánium, triterpének, ganoderánsavak. Üdvözlettel; Rudolf Rita