Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Anatur! Az arcbőrömre keresek megoldást. Amiket eddig használtam nem jöttek be, de nekem mindig a „megyünk tovább” volt a mottóm. Pattanásosodásra hajlamos a bőröm, de olyannyira, hogy ha a telefont túlságosan a fülemhez szorítom, már az is mitesszereket okoz a fülem mögött és az arcomon. Ha sikerül leszárítani valamilyen krémmel, úgyahogy elintézi egy időre, de nemmerem rendesen átkenni a bőröm, mert egyébként elég száraz. Nálam ez már régi gond, jó lenne valami végleges megoldás, csak eddig még nem leltem meg. Sajnos újabban észrevettem, hogy egyre jobban látszanak a szarkalábak, ráncocskák is az arcomon, nyakamon. Már csak ez hiányzott... Tudom, túl általános a problémám, mert még a bőrgyógyász is milliónyi dolgot mond rá, a boltokban a kisasszonyok meg pláne. Egy élet is kevés lenne, hogy sorban kipróbáljak mindent, amit eddig javasoltak. Szükségem lenne valódi jó tanácsra, ezért az én kérdésem: azok, akiknek hasonló problémájuk van, milyen készítményt, vagy krémet kérnek tőletek, és a visszajelzések szerint ezek közül melyik a dobogós, mi vált be a legjobban? Őszinte köszönettel, Baloghné Vass Jutka

2015-12-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Jutka!
Bár lenne mindenkire érvényes, standard megoldás. A helyzet azonban az, hogy bár a pattanások kívülről egyformák, az okuk nem. Egy érdekes vizsgálat tanulsága azonban az, hogy a napi 30 mg cinket szedő pattanásos betegek bőre 2 hónap elteltével jóval tisztábbá válik (placebót szedő kontrollcsoporttal is megerősített kettős vak kísérlet). Ha még nem tetted, érdemes próbát tenni vele, hiszen a mi tapasztalataink, visszajelzéseink is nagyon jók a cink ezen oldaláról. A legtöbb dicséretet a kiváló biohasznosulású Szerves Cink kapta nálunk, így én is ezt ajánlom.

Külső kezelésként hívd az olajokat a segítségedre. A tiszta, ősi olajok a mai napig bizonyítanak, sőt, sokszor természetesebb hatás érhető el velük, mint a modern, laboratóriumokban kutyult drága szerekkel. Használd őket bátran (attól hogy olaj, még nem lesz zsírosabb a bőröd tőlük, ettől ne tarts), mert nem csak a pattanások ellen hatnak, hanem hidratálják, fiatalítják is a bőrt. Mint mindig, a minőségre itt is érdemes megalkuvás nélkül figyelni!

Az eredeti,marokkói Argán Olajat világszerte csodaszernek tartják a nők: aki próbálta, rajongójává vált. A legtöbb Hollywood-i sztár, még Madonna is ezt használja! Nemcsak a pattanások ellen jó, de feszesíti, ránctalanítja, regenerálja is az arcbőrt. Sokan mondták és olvasni is róla, hogy az öregségi foltokra, striák ellen is működik.

Saját tapasztalatomból is tudom, hiszen én is használom. Magamnak is ezt vettem, neked is őt ajánlom: nézd meg a névre kattintva, és használd Te is az eredeti, marokkói Argán Olajat. Ez egy könnyű, finom olaj, ami gyorsan beszívódik a bőrbe, és szinte azonnal látszik a hatása. A hajadra, körmeidre (pár csepp citromlével a legjobb a körömerősítő hatás) is kenhetsz belőle! Használd rendszeresen, és hétről hétre szebb, fiatalabb lesz a bőröd. Ha közben előbukkanna egy új pattanás, arra egy másik olaj a megoldás, mégpedig a 100%-os, gyógyszerkönyvi tisztaságú, Ausztrál Teafa olaj. A helyi antimikróbás szerként történő használatát rengeteg klinikai adat támasztja alá, olyan betegségek vagy fertőzések esetében jelzik a hatékonyságát, mint a herpes labialis, pattanások, bőrgombák, körömgombák, candida, illetve az antibiotikum rezisztens Staphylococcus. Üdvözlettel; Rudolf Rita