Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Anatur! Adjatok már valami hasznos tanácsot. Pár napja megjelent az arcomon ilyen pattanás szerű valami,soha nem volt még ilyen a patikus szerint allergia. A háziorvosom meg pár napig még nem lesz elérhető. Tudtok valami ajánlani rá? Böbe

2016-06-30
Somogyi Rita válasza:

Addig is, amíg el nem jutsz orvoshoz, az aCknes® tapaszt és az acknes gélt ajánlom rá. Ez egy észrevehetetlen, nagy hatékonyságú, nappal is használható pattanást szárító tapasz. A természetes és aktív hatóanyagok 6-8 órán keresztül szabadulnak fel a tapasz alatti helyen. Helyezed fel bátran, legyen mitesszer, pattanás, vagy grízes fehér csomó, minden esetben számíthatsz rá. Azért is remek megoldás, mert így elszigeteled a további fertőződéstől, baktériumoktól a felületet, és nem tudod felpiszkálni érintéssel. Mindannyian hajlamosak vagyunk a pattanásokat naponta többször is tapogatni, megérinteni, pláne, ha viszket, gyulladt, ezzel viszont sokat ártunk, mert könnyebben belobbanhat a pattanás és nagyobb a veszélye, hogy később nyomot hagy a bőrön.

Azt javaslom, hogy a kombináld ezt a tapaszt az aCknes® géllel, és használd napközben, illetve éjszakára egyaránt a kettőt, mert így nagyon látványosan, már az első használat után csökkenti az irritációt és a pirosságot. Üdvözlettel; Rudolf Rita.