Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Anatur! A testem tele van lógó szemölcsökkel. Nyakamon, hónaljam, mell alatti terület, már a belső combomon is vannak. Mivel sok szemölcsről van szó a sebészeti lézeres eltávolítás igen költséges lenne számomra. A véleményedet szeretném kérni, hogyan szabadulhatnék meg tőlük. Mivel nagy mennyiségről van szó gondolatom szerint belsőleg kellene tennem ellenük valamit. Előre is köszönöm válszod! Üdvözlettel: Törökné

2019-06-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves Törökné!

Arra kérlek, hogy ennek ellenére, első körben mutasd meg szemölcseidet egy bőrgyógyásznak. Mert, ha nem is mindet, de a legzavaróbb, legnagyobb példányokat szükségessé válhat sebészi úton eltávolítani. Ugyanis, pl. ha öltözködés közben beleakad a ruhádba, megsérted és vérezni kezd, könnyen felülfertőződhet az adott terület, ami újra beindítja az ördögi kört.

Abban igazad van, hogy belsőleg is fel kell lépni a futószemölcsök ellen, és ebben a következő tápanyagok hasznosak is lehetnek a számodra:

  1. Fitotree kapszula  standardizált, antimikróbás növényi kivonatokat tartalmaz, melyek egymással szinergiában működve lépnek fel a szemölcs kialakulásáért felelős vírusokkal szemben.

  2. A vírusok leküzdésében fontos feladat az immunrendszer erősítése is. Ez pedig mindig bélflóra építéssel kezdődik, ezért egészítsd ki a Fitotree hatását egy szimbiotikummal, ami 7 milliárd probiotikumot és prebiotikus rostot tartalmaz, továbbá fogyassz napi 2000mg Retard C-vitamint  is melléjük.  

  3. Külsőleg, hígítatlanul, ecsetelőként alkalmazd a  38%-os terpéntartalommal bíró ausztrál teafaolajat . Az érzékenyebb területeken, pl. arcon, pedig a 100%-os fekete köménymag olajat  használd.

Mindenképpen várom jelentkezésed a pontos diagnózis után.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita