Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Anatur! A rendelt terméket nagyon kedvelem, a kérdésem az lenne, hogy 4 hónapos kismamaként szedhetek e bármilyen kötőszövet erősítőt, ugyanis a terhesség előtt is problémám volt a cellulittal, de most aztán még inkább. Emellett erős immunerősítőt is szeretnék. Előre is köszönöm a segítségüket, üdvözlettel kívánok szép napot: Kriszta

2017-09-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszta!

Immunerősítésre hasznos bélbaktériumokat ajánlok figyelmedbe, amit nyugodtan fogyaszthatsz a terhességed alatt is, ráadásul a kötőszöveted szempontjából is meghatározó a szerepük. Hogy miért? Kérlek, kattints ide érte!

Ennek a hasznos bélbaktériumos kúrának a kiegészítéseként egy kötőszövet edző fehérjére hívom fel még a figyelmed, ami kollagén névre hallgat. A kollagén a szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje, ami az inak, a kötőszövetek, a haj, a bőr, a köröm, az ízületek, az izmok, a csontok, az erek, a porcok, illetve minden létfontosságú szerveink természetes összetevője. Röviden: a kollagén az a természetes fehérje, amely támogatja a test elsődleges szöveteinek struktúráját.

A kötőszövet feszessége is a szervezet kollagén ellátottságán múlik, és igen a kötőszövet gyengülésével megjelenik a narancsbőr, hangsúlyosabbá válnak a striák, láthatóvá válhatnak a visszerek is. Az erős, feszes kötőszövethez C-vitamin is kell, ami egyébként a kollagén biohasznosulását is fokozza. Fogyassz naponta 1000mg C-vitamint is!

Természetesen mindez nem azt jelenti, hogy a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozás, a bőséges folyadékbevitel, vagy a rendszeres testmozgás megkerülhető lenne, hiszen az étrend-kiegészítők, mindössze olyan tápanyag koncentrátumok, amik csakis fentiekkel együtt értelmezhetők sikeres kúraként!

A kiemeléseken keresztül tovább is tudsz olvasni!

Szeretettel: Somogyi Rita