Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves anatur! A mai napon kértem már tanácsot tőletek, de az oldalatokon én nem kaptam választ, ezért gondoltam itt írok nektek. Gyakran rendelek tőletek termékeket. Érdeklődni szeretnék, hogy a Napozó vitamin a Ligetszépe olaj kapszula illetve a Lipo+ együttes szedése okoz-e valamilyen problémát? Vagy nyugodt szívvel lehet használni őket? Köszönöm előre is. További szép napot! Faggyas Tímea

2018-05-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Tímea!

Természetesen szedhető együtt a három termék, máris írom Neked hogyan!

 1., A SOLAR Napozóvitamin kapszula javasolt bevitele: 1 kapszula étkezés után. Ezt az étkezést például célszerű úgy kiválasztani (reggeli vagy ebéd), hogy melyikhez esik közel a tervezett napozás.

 2., A Ligetszépe olaj kapszula felhasználási javallata: szintén egy kapszula étkezés után. A legegyszerűbb, ha ahhoz az étkezéshez igazítod, ami a beta-SOLAR® napozóvitamint követi vagy megelőzi.

 3., A Lipo+ lapos has béltisztító-bélflóra építő koncentrátum esetében pedig nem kell mást  tenned, mint 1,5 liter szénsavmentes ásványvízhez egy kupak főzetet hozzáadni, és inni egész nap.

 A Lipo + lapos has béltisztító-bélflóra építő koncentrátum egyébként remek kiegészítője lehet a Ligetszépe olaj kapszula. Gamma-linolénsav tartalma tökéletes alakformálóként funkcionál, hiszen gátolja a zsírsejtek növekedését, és elősegíti azok felbomlását. Ez pedig fogyáshoz vezet.

A kúra sikere érdekében, figyelj oda a fokozott folyadékbevitelre, hiszen ha salaktalanító kúrába kezdünk azt érdemes megnövelni 20 testsúly-kilogrammonként 1 literre!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita