Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedes Rita ! Érdeklődnék, hogy májciszta esetén, melyik termék lenne megfelelőbb, a Hepaplus vagy Carciofo (utóbbi úgy látom hiányban szenved). Szemezgettem még a Nordic Koivu-val is. Köszönettel, Judit

2017-06-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Judit!

A Hepaplus™ standardizált kivonat, ami 17,5 mg cinarin tartalmat jelent kapszulánként! – így tökéletesen helyettesíti a jelen pillanatban hiánycikk Carciofo tablettát.  

Vagyis a Hepaplus™ articsóka kivonat  remek választás májciszta esetén, és érdemes azt a bio nyírfanedv  mellett, kolinnal dúsított, szerves máriatövis kivonattal és lecitinnel is kiegészíteni.

3 tápanyagot hagyjatok el még az étrendből a nyilvánvaló zsíros, fűszeres ételek és alkoholos italok mellett: az egyik a cukor, a másik a kazein (tejfehérje), a harmadik pedig a glutén. Az is kíméli a májat, ha naponta többször 5-6 alkalommal eszünk, de egyszerre soha nem többet, mint az ökölbe szorított kézfejünk, és 20 testsúly-kilogrammonként 1 liter tiszta vizet iszunk. Mindezek együtt segítik elő a májsejtek regenerálását. A kúraidő: 120 nap.

Üdvözlettel;
Rudolf Rita