Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Jónapot Kívánok! Megszeretném kérdezni h mit ajanlananak ,? Fogyni szeretnek 52kg voltam es most 65kg vagyok,nagyon nem erzem jol magam,közerzetem se ugyanolyan ,allandóan eszek,allandoan éhes vagyok.levertnek erzem magam. Barbara

2019-07-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Barbara!

Első körben fel kell tárni a kiváltó okot. Nem mindegy, hogy hirtelen híztál-e meg vagy szépen lassan. Utóbbinál maga a túlsúly és a magas hőmérséklet együttese is közérzetromboló. Előbbinél esélyes, hogy a pajzsmirigy esetleg rendetlenkedik. Kezd el a kivizsgálásokat és keress fel egy endokrinológust.

Ha fogyni szeretnénk, akkor az elsődleges lépés a szénhidrátok lecsökkentése, és a rendszeres testmozgás bevezetése az életünkbe. Erre a kiemelésre  kattintva olvashatsz arról az öt apró lépésről, melynek megtételével elindulhatsz az úton, amely az új, karcsúbb, egészségesebb és boldogabb énedhez vezet.

A folyamatot megtámogathatjuk célzott étrend-kiegészítőkkel is, azonban nem felejtkezhetünk el róla, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik az életmódváltást!

Jó döntés, ha belevágsz egy alapos tisztítókúrába, ami fokozza az anyagcseréd, támogatja a sav-bázis egyensúlyt, ami közérzetjavító és melyhez tökéletes választás a Puridren® koncentrátum. Azért is szeretem ezt a főzetet, mert vele könnyedén megemelheted a napi folyadékbeviteled, ami pedig a sikeres fogyás egyik alapja.  

Mutatok mellette egy kombinációt, amely segít az állandó éhségérzet csökkentésében és az energiaszinted is megnöveli. Ez nem más, mint a szerves zöldkávé és a szerves króm. A króm kiegyensúlyozza a vércukorszinted, így könnyen elkerülheted a falási rohamokat. A szerves zöldkávé fokozza az étvágycsökkentő hatást, javít anyagcseréden, segíti a máj tisztító munkáját, és energizál is.

A kúraidő legyen 120 nap, melyet négy hét szünet után meg is ismételhetsz.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita