Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Jó reggelt ???? Tanácsot kérnék, rendeltem Önöktől standardizált máriatövis duopackot, ill. Diureebe vízhajtó, salaktalanítót.Segítséget kérek, hogy ezt egyszerre lehet e szedni, és hogyan??? Szívritmusszabályzót szedek 46 éves és 95kg. vagyok. Sajnos dagadnak a lábaim is vízhajtót kene szednem de az a szívemnek nem igazán jó. Köszönöm a termékeket, hamar megkaptam???? Még annyit, hogy epehólyagom nincs, mindentől puffadok fáradt vagyok, fáj a jobb bordám alatt, azért is rendeltem a máratövist, persze nem diétázom. Üdv: Fridmanné, Lujzi

2019-06-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Lujzi!

Nagyon fontos protokoll az, ha gyógyszeres kezelés alatt állsz, akkor az étrend-kiegészítők alkalmazása előtt, kikérd szakorvosod véleményét is. Tudnod kell, hogy a Diurerbe® vízhajtó kivonat  sajnos nem tud segíteni, szív eredetű vízvisszatartás esetén, és még véletlenül sem alkalmas az orvos által felírt vízhajtó gyógyszer helyettesítésére. Ezért alkalmazása előtt feltétlen konzultálj orvosoddal.

Ha vízvisszatartásod nem szív eredetű, akkor a Diurerbe® természetesen segítségedre lesz, ahogy a kolinnal dúsított máriatövis koncentrátum  is, ami jó kiegészítője a puffadásos panaszoknak, ugyanakkor ez életmódváltásodat nem fogja helyettesíteni.

Ha tartós javulást szeretnél tapasztalni, csökkenteni kell, a napi szénhidrátbevitelt, és tartózkodni szükséges a zsíros, túl fűszeres ételektől. A sikerekhez Te is kellesz, tudatosabb táplálkozásoddal, rendszeres testmozgásoddal, és bőséges folyadékbeviteleddel. Bizony, mind a vízhajtó, mind a máriatövis csak akkor tud működni, ha gondoskodunk a bőséges folyadékbevitelről. Ehhez ajánlom figyelmedbe a Puridren® gyógynövényes főzetet. Egy kupaknyit oldj fel 1,5 liter vízben, és kortyold napközben, ezzel könnyedén meg tudod emelni a vízfogyasztásod.

A Diurerbe® adagolása 1-1 szem, reggeli és ebéd előtt, míg a máriatövis kivonatból fogyassz 1 szemet ebéd után.

Sok siker kívánok a kúrádhoz!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita