Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Jó napot ! nekem lenne egy olyan kérdésem ,hogy anyukámnak a tüdején daganatot találtak és szeretnék neki valami gyógynövényből készült készítményt venni ,és még jó lenne neki híznia is de nem tud erre is jó lenne neki valami vitamin ,előre is köszönöm a válaszát ! Mónika

2016-11-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mónika! 3 alaptápanyagot ajánlok azonnal, melyek fogyasztása javítja az ellenálló képességet, az erőnlétet, és melyek hatására az étvágy is jobb lesz.

1. Az első tápanyag a D-vitamin, amire szinte minden sejtünknek szüksége van, Szedés: 3 x 1 tabletta. Az utóbbi idők legtöbb tanulmányával rendelkező D3-vitaminról bizonyítást nyert, hogy annak alacsony szintje mind a rák, mind az áttétek kockázatát megkétszerezi. A D-vitamin potenciális gyógyszerként szerepelhet a leukaemiák (fehérvérűség) és más mieloproliferatív kórképek kezelésében is.

A legalacsonyabb D-vitamin-szintet hasnyálmirigyrákban és tüdőrákban figyelték meg. Mindez azonban visszafelé is így igaz; a D-vitamin rákbetegeknél lassítja a daganatok fejlődését, így hozzájárul a gyógyulási folyamatok sikeréhez.

2.A második tápanyag a C-vitamin, az az ellenálló képességet serkentő antioxidánst, ami az anyagcsere folyamatok agresszív melléktermékeivel, a szabad gyökökkel is felveszi a kesztyűt. Nagy dózisú pótlását mindössze az utóbbi években fogadják el egységesen az orvosok daganatos betegeknél. Ilyenkor orálisan napi 10,000mg az ajánlott dózisa, amit 5 részletben, 5 x 2 tabletta fogyasztásával érünk el. A C-vitamin az elképzelhető leghatékonyabb rombolást képes beindítani a rosszindulatú sejtekkel szemben. Bizonyították, hogy az alacsony C-vitamin szint krónikus gyulladások, sorvadásos kórképek és a rák bölcsője. Nagy adag C-vitamin pótlás pedig roncsolja a rákos sejteket, és a lebomlásakor keletkezett hidrogén-peroxid az, ami a beteg sejteket pusztítja. Arról sem feledkezhetünk meg, hogy C-vitamin nélkül a kötőszöveteink sem újulhatnak meg.

3. A siker harmadik és igencsak fontos szereplője a máj. A máj egészsége a gyógyulás másik kulcsa, amit a pecsétgomba kivonat poliszacharidjai támogatnak.

A májra, ilyenkor fokozott teher hárul. Támogatása létfontosságú a vértisztítás szempontjából is, melyen keresztül sejtjeink tápanyag ellátásról gondoskodunk. A pecsétviasz-gomba az egyik legtöbbet tanulmányozott gyógygomba, amivel a mikológia tudománya foglalkozik. Poliszacharidjai májvédők, májtisztítók, immunrendszer erőstők, és védik a sejtjeinket a roncsolódásoktól. Rákprevenciós és ráksejt ellenes tápanyag, ami kialakult tumornál gátolja a növekedést és az áttétek képződését, továbbá hatékonyan enyhíti a mellékhatásokat sugár- és kemoterápia esetén. Adaptogén összetevői módosítják a test reakcióit a különféle stresszhatásokkal szemben, harmonizálják egyes belső elválasztású mirigyeink valamint az immunrendszerünk működését. Amennyiben arra van szükség lelassítják a túlműködő miközben felgyorsítják az alul működő szerveinket. Folyamatosan fogyaszthatók, ugyanis az optimálisan működő szervek működését nem módosítják.

Mit tehetünk még?

Azonnali életmódváltás!

Folyadékbevitel és vegán táplálkozás, az állati eredetű fehérjék, fehér liszt és fehér cukor elhagyását gyakorló vásárlóimnál vannak a legmegdöbbentőbb, túlzás nélkül állíthatom, hogy csodagyógyulások. Édesanyjának is ugyanezt kívánom; Rudolf Rita

D-vitaminról bővebben itt >>>
C-vitaminról bővebben itt >>>
Pecsétviaszgombáról bővebben itt >>>

Rudolf Rita