Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Jó napot kívánok! Több kérdésem is lenne, kedves Rita! Elöször is, körömgombám van, elég makacs sokmindennel próbálkoztam mire megtaláltam az önök oldalát és megrendeltem a Fitotree kapszulát és az oldatot. El is kezdtem használni mikor is kiderült h. kisbabát várok! Nem terveztük a babát így nem is készültem rá. A kérdésem az lenne hogy az oldatot külsőleg használhatom-e? Ha nem akkor mit ajánlana helyette? Milyen hatással lehetet a magzatra az a pár kapszula amit bevettem? Illetve a másik nagy aggodalmam h. eddig nem szedtem folsavat és halolajkapszulát sem. Ami azt jelenti h. az első pár hétben (C és E vitaminon illetve magnéziumon kívül) nem jutott vitamin a szervezetembe. Ez okozhat károsodást a babánál? Válaszát köszönöm! Üdvözlettel: K. Kata

2018-07-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves K. Kata!

Nagyon sokan vagyunk ezzel így. Legtöbben csak 1 hónap után tudjuk meg, hogy jön a kisbaba. Van,  amikor pont egy tisztító kúra után, vagy közben történik mindez, és még az is előfordulhat, hogy tudtunk nélkül fogyasztottunk alkoholt vagy szívtunk el egy cigarettát, így nem kell aggódnod pár szem természetes alapú gombaölő illóolaj kivonat miatt sem. Akkor sem történik semmi, ha most kezded étrended kismama vitaminnal, plusz folsavval  és halolaj kivonattal kiegészíteni. 

Most, hogy megtudtad, hogy áldott állapotban vagy a Fitotree kapszulát valóban abba kell hagynod, és annak csepp változatát sem ajánlom belsőleg. Ugyanakkor a Fitotree olajkoncentrátumot  külsőleg ecsetelőként minden további nélkül alkalmazhatod.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita