Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Jó napot kívánok! Segítséget szeretnék kérni, mert nem tudok dönteni. Pont hialuronsav kapszulát kerestem a neten, amikor az Önök terméke felugrott. Elolvastam, és dilemmába estem,mert a Dietpharm Hialuron direct Plus-szal kapcsolatban pont az ellenkezőjét olvastam. Szerintük meg csak az állati eredetű lehet hatékony.Szeretek magyar termékeket vásárolni, sőt az ára is jobb a duopakknak, de most nem tudom, mit higyjek. Erika

2018-09-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Erika!

Nos, az állati eredetű hialuronsavnál a kiterjedt tisztítások ellenére is, proteinektől és nukleinsavaktól szennyezett maradhat a kivonat, míg a növényi alapú hialuronsavnál  ilyen kérdés nem merül fel.

Azonban ez a hialuronsav nem csak ezért érdekes. Tisztasága mellett ugyanis vannak még olyan fontos tulajdonságai is, mint hogy erjesztett, azaz szerves, vagy, hogy optimális a molekulatömege, mely tulajdonságok mind-mind megnövelik a biohasznosulását.

Jelen pillanatban nem tudok ennél magasabb biohasznosulással rendelkező, orálisan adagolható hialuronsavról. Kérlek, a kiemelésen keresztül olvass tovább!

Somogyi Rita