Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Jó napot kívánok. Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémáimra. Kb.1. év alatt 10 kg.-t szedtem fel, úgy hogy közben kiálló gyomrom is lett, amit nem igen tudok elviselni. Többször neki futottam diétáknak, (Zöld kávé, zöld tea,) most az önök termékét fogyasztom, a Kalory Emergency-t 2+1 -t .Lassan elfogy a három doboz és igazából nem fogytam le egy kilót sem. Valamennyire átalakult, de az elég minimális. A segítség amire szükségem lenne, hogy végre főleg ettől a kiálló gyomortól szabaduljak meg, és jobban viseljem a terheléseket is, mivel elég fáradékonynak érzem magam. Étkezések után keményebbnek, puffadtnak érzem a hasamat, ami még jobban zavar. Napi 2x illetve 3x étkezem, minimális nassolással.Sajnos csípőbetegségem, és gerincbetegségem a mozgásokban sokat vissza vetnek, de ha tudok azért beiktatom a sportot is az életembe. Kérem segítségüket, hogy ne rendelgessek össze vissza termékeket, mert sajnos nem tudom megengedni magamnak, hogy melyik terméket ajánlanák esetleg, vagy hogy induljak illetve merre tovább? Segítséget előre is köszönöm. Anikó

2018-08-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anikó!

Rögtön azzal kell kezdenem, hogy soha nem egy vagy több termék fog lefogyasztani, hanem az életmódváltás, ahol a kiegészítők csupán fokozzák az eredményeket.

A legegyszerűbb és legáltalánosabb javaslat mindig a szénhidrátok csökkentése, ez napi 180-220gr közé kellene belőni. Meg kell emelni a folyadékbevitelt, és ha olyan duzzadó rostanyagot tartalmazó kivonatot választasz, mint a Kalory tabletta, akkor ez a folyadékbevitel legyen 20 kilógrammonként 1 liter tiszta víz.

Olvasom, hogy nem sportolhatsz aktívan, de ez nem zárja ki, hogy minden este ütemesen gyalogolj pár kilométert, hiszen a rendszeres testmozgás a mai napig a legjobb szénhidrát anyagcsere serkentő módszer. A másik észrevételem a kúraszerű alkalmazás a kiegészítőknél. Érdemes 10 kiló súlyfeleslegnél 90 napos kúraidőre berendezkedni.

A kiálló gyomor jelensége mögött mindig meghúzódik a máj nem megfelelő működése, esetleg zsírosodása, ami gyakran párosul cukorbetegséggel vagy inzulinrezisztenciával. Puffadásos panaszaid hátterében pedig élelmiszer intolerancia is meghúzódhat. Ezeket érdemes belgyógyász és endokrinológus szakorvossal ellenőriztetni.

Addig is a Kalory tabletta helyét felválthatná egy bélflóra építő-béltisztító gyógynövényes főzet  és egy articsóka kivonatot tartalmazó májtisztító kivonat, melyek célzottabban segítenek az emésztési zavarok és a kiálló gyomorfal jelenségének visszaszorításában.

A kiemelésre kattintva tovább olvashatsz a termékekről.

Szeretettel:
Somogyi Rita