Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Jó napot kívánok! Kérdéssel fordulok önhöz! 33 éves fiatalember vagyok. 10 éve szenvedek gerincproblémával. Sikeresen megműtöttek. Csak, ha túlterhelem a testemet, nagyon fájnak a lábaim. A talpam, vádlim. Nem vagyok orvos, de az idegek, idegvégződések fájnak nagyon. A Milgammát szoktam alkalmazni erre a problémára sikeresen, de az csak addig enyhíti a fájdalmakat, segít ameddig szedem. Arra szeretném megkérni, hogy legyen szíves nekem ajánlani olyan készítményt, melyet hatásosan tudok alkalmazni. Köszönöm szépen! Egészséges napot kívánok!

2020-05-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szabolcs!

Remélem rendszeresen jársz kontrollra, hogy a legapróbb változásokat is azonnal meg tudjátok fogni a szakorvosoddal! Tudnod kell, hogy a javuláshoz a legfontosabb 3 elem: a rendszeres gyógytorna, a bőséges folyadékbevitel és a tudatos táplálkozás. Sajnos a helytelen testtartás vagy tested túlterhelése ellen ezek a leghatékonyabb gyógymódok! 

A nyomás alá került ideg gyulladását kurkuma olaj kivonattal enyhítheted. Amit mindenképp fogyassz rendszeresen az a szerves magnézium. Egyrészt mert ebből az elemből mindenkinek hiánya van, másrészt mert e nélkül az elem nélkül nincs lehetőség semmilyen panasz javítására, harmadrészt, ahhoz, hogy egy idegimpulzus az izmokhoz jusson és az impulzus izom-összehúzódást vonjon maga után, kalciumnak kell felszabadulnia, és a folyamat egyensúlyához magnézium szükséges.

Szeretettel:

Somogyi Rita