Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Jo napot kivanok Erdeklodni szeretnek,hogy Glükózamin tartalmú porc erősiteskent,mit tudna ajánlani. Előre is köszönöm válaszát.Tisztelettel Ildi

2020-07-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildi!

Az Új-Zélandi Zöldkagyló kúráját javaslom. Ráadásul nem is csak a glükozamin miatt. Ugyanis összetetten tartalmaz glükoz-amino-glikánokat (pl. kollagén, hialuron, glükozamin), mellette pedig a Perna canaliculus, az új-zélandi taréjos zöldkagyló, igen gazdag szerves elemekben, és a glükoz-amino-glikánok (GAG) mellett ásványokat, aminosavakat, Omega-3 zsírsavakat és kovasavat is tartalmaz, melyek segítséget nyújthatnak a csontozat erősítésében, a porcok regenerálásában, és építésében. És pluszban még a szervezet saját glükoz-amino-glikán termelését is serkenti.

Komplett 60 napos Porckopás csomagunkkal  jársz a legjobban, ugyanis az ára is igen kedvező és C-vitamin is van a Zöldkagyló mellett, ami pluszban segíti a kagyló hatóanyagainak a hasznosulását.

Nagyon fontos, hogy ezen tápanyagok mellett figyelj a bőséges folyadékfogyasztásra és a mozgásra is. (Mozgás lehet éppen gyógytorna is) Ezek amúgy is fontosak, ha ízületi panaszoktól szenvedsz.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita