Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Jó napot kívánok! Az imént rendeltem Önöktől vízhajtót és káliumot, gombaölő szereket. 45 éves vagyok, vérnyomásom, laborom jó, de néha vizesedek, a súlyom nem mozdul. A 163 cm-emhez képest 75 kg vagyok, naponta kb 1 km-t gyaloglok. 1500 mg C vitamint és Szelén Q10-et szedek. Cukormentesen, kenyérmentesen és zsírmentesen táplálkozom, naponta több csésze cickafark, diólevél teát iszom, kétnaponta mezei zsúrlót is. Azt mondhatnám, hogy a táplálkozásommal mindent megteszek az egészségemért, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Mégis a Candidám hol előjön, hol pillanatok alatt tünetmentes vagyok, ez egy hónapban többször is előfordul - gondolom a hormonok és a változó kor küszöbe a kiváltó ok. Ezért is rendelem meg a Fitotree gombaölőjüket. Nem szedek fogamzásgátlót. Van egy kicsi miómám, amivel teendő nincs. A súlyom csökkentéséhez kipróbálom a két fenti terméket is. Salaktalanításhoz egyszer kipróbáltam a glükomannánt, de borzasztó diszkomfort érzésem lett tőle, illetve a pektint is kipróbáltam: puffadtam, bélgázosodtam, rossz volt.. Egyik sem vált be. Ha szeretnék salaktalanítani - persze megfelelő mennyiségű folyadék mellett, milyen terméket tudnának ajánlani, amiben a két előbb említett anyag nincs benn? Köszönettel, Tislerics Tímea

2018-03-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Tímea!

Ha kifejezetten a salaktalanítás a cél, akkor a Puridren® méregtelenítő-lúgosító hatású gyógynövényfőzetet ajánlanám, melyről a terméknévre kattintva tudsz részletesebben olvasni. Nem tartalmaz sem glükomannánt, sem pektint.

Azt azonban tudnod kell, hogy a méregtelenítő-lúgosító kúra első időszakában jelentkezhet diszkomfort érzet (levertség, puffadás, fejfájás, kellemetlen test- és szájszag, pattanások megjelenése).  Ez mindig egyénfüggő, és a méreganyag telítettség függvénye, de velejárója lehet a kúrának.


A folyadékbevitel bőséges megemelése, felgyorsítja ezen kellemetlen tünetek megszűnését, ami ez esetben 20 testsúly kilogrammonként 1 liter folyadékot jelent.

Üdvözlettel: Somogyi Rita