Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Jo napot! Erdeklodni szeretnek, h tavaly juniusban volt egy melyvenas trombozisom es azota dagad es vizesedik a jobb labam...az lenne a kerdesem, h hasznalhatom a Gambe Slimmet ra. Valaszukat elore is koszonom.

2018-06-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Imola!

Természetesen egy trombózis után kifejezetten törekedni is kell arra, hogy egy következőt elkerüljünk. És igen, ebben segítségedre lehet a Gambe Slim® gyógynövény koncentrátum is. Azt azonban tudnod kell, hogy ez nem helyettesíti az életmódváltásodat.

Ezért különösen figyelj oda bázikus táplálkozásodra, a rostbeviteledre és a bőséges folyadékbevitelre, melyekkel hígítod a vért, és védelmezed keringési rendszered. Évente kétszer érdemes májtisztító kúrába fogni, ami segít a koleszterin és a vérzsír értékek szabályozásában is, és enyhíti a vérrögképződés esélyét. Mindig ápolj szoros kapcsolatot a kezelőorvosoddal, és keress fel egy dietetikust is, hiszen vérhígító mellett – amit biztos fogyasztasz – hatékonyabb, a személyre szólóan beállított étrend.

Fontos lenne felderíteni a pontos kiváltó okokat is. Ebben is kérd kezelőorvosod segítségét. Majd a diagnózisnak megfelelően célzott oki terápiát is el kell kezdeni, ezzel könnyítve a vizesedés felszámolását és a jövőbeni keringési problémák megelőzését.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita