Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Jo napot érdeklődni szeretnék erbaven termék után nyirok odémám van vizesedik a lábam viszerek jelenketek labszáramon melyiket használjam vagy lehett gyogyszert a tapaszt gélt használnom egyszere is ? Ivotasakot is esetleg válaszát előre is köszönöm

2018-07-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Melinda!

Bizony mire a nyiroködéma kialakul, abban van pár év, így a visszafordulási idő, és a ráfordított energia is ezzel lesz egyenesen arányos. Mivel a betegségnek különböző szakaszai, stádiumai vannak, különböző kiváltó okkal, a kiváltó okot is mindig kezelni kell a gyógyulás érdekében, vagyis komplexebb kúrában kell gondolkodni.

A változáshoz természetesen Neked is tenned kell, méghozzá étrendeddel és életmódoddal. Vagyis megkerülhetetlen az, hogy rendszeresen, heti 3-4 alkalommal, legalább 1 órát mozogjunk, gondoskodjunk a bőséges folyadékbevitelről, csökkentsük a szénhidrát fogyasztást, és elhagyjuk az étrendből a nyákosító cukrot és tejet.

Ha ez megvan, akkor, de csakis akkor jöhetnek a kiegészítők, melyek fokozzák, felgyorsítják az eredményeket. Ehhez egy nyiroktisztító kúrát ajánlok figyelmedbe, az ERBAVEN® ivótasakok összetevőivel  kombinálva, és mindezt külsőleg is egészítsük ki, ERBAVEN® géllel, amit reggel és este is masszírozz be alulról-felefelé történő körkörös mozdulatokkal a lábaidba.

Kúraszerű, 120 napos alkalmazásuk, hozzájárulnak a nyiroködémás és visszeres panaszok enyhítéséhez.

A kiemelésekre kattintva tovább is tudsz olvasni.   

Üdvözlettel:

Somogyi Rita