Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Jo napot,érdeklodnék alacsony az ehgyomori gasztrinszintem,fokozott gOmorsav termelésre ajanlja e a ferzym.ampullat! Elöre is köszönöm

2018-10-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves Martina!

Figyelmedbe ajánlok egy célzottabb kiegészítőt, az erjesztett Papaya koncentrátumot, amiről sok pozitív vásárlói visszajelzést kaptuk olyan esetekben, amikor a gyomorégés vagy reflux kiváltó oka a túl alacsony gyomorsavszint. Mindez valószínűleg a koncentrátumban található pepszinnek, a gyulladáscsökkentő hatásnak, és a kórokozó baktériumok elleni fellépésének, egyszerre köszönhető.

A gyomornedvtermelés zavarai ellen, természetesen bevethetjük a pre- és probiotikumokat tartalmazó Ferzym® ampullát  is, hiszen az, az immunrendszer 70%-át biztosító bélflórát támogatja, és az egész emésztőrendszer egészségére hatással van.

Ugyanakkor nagyon fontos megjegyeznem, hogy az étrend-kiegészítők adagolása életmódváltás nélkül nem segíthet a problémádon. A kiváltó okok között szerepel a stressz, melyet csökkenteni, és ellensúlyozni szükséges a gyógyulás érdekében. Sokféle módszer létezik erre, meditáció, jógagyakorlatok, és vannak olyan adaptogén gyógynövények is, melyek növelik szervezeted stresszhez való alkalmazkodását

Fontos, hogy javíts étkezési szokásaidon! Egyél naponta többször keveset, és célzottabb étrendért keress fel mihamarabb egy dietetikus szakembert! Vezess étkezési naplót, hogy gyorsabban haladjatok, mert a panaszt egyértelműen kiváltják bizonyos ételtípusok, és arra hatással lehet ételintolerancia is.

Sok sikert a kúrádhoz!

Somogyi Rita