Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Jo napot ! 6 évvel ezelőtt elkaptam egy lánytól valamit ami abban testesül meg , hogy makkot védő bőr szét repet 2 cm hosszan , sebes lett , hogy ami az ?,vizsgálatokból nem derült ki de annyi igen hogy elrákosodhat így le vágták azt , konkrétan körbe metéltek , sebbek be gyógyulása után arra lettem figyelmes , hogy aktusnál makk belső részében égő érzés van és a makk perem része körben nagyon érzékeny így szex közben többször ernyedés következik be !? Vissza mentem dokihoz szép munka azt mondta és , hogy 1,2 évig ez az érzékenység normális mivel lekerült onnan a bőr , ennek 6 éve semmi változás , azóta sok helyen voltam , legalább 10 orvosnál köztük professzornál is minden féle gombás , vizelet minta vétel megvolt de minden negatív egyedül spermában találtak némi kórokozót ..?? De nem tudják mit lehetne tenni .. Kérdésem az tudnak e ilyen problémának segíteni ?

2018-06-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisztián!

Nagyon sajnálom, de ha nincs diagnózis, akkor a segítség is nehézkes. Ami azonnal eszembe jutott az a külsőleg használható Bio Argán olaj. Ennek összetevői Nekem egy gyermekkori, a kézfejemen történt égési sérülés hegét tüntette el nyomtalanul. Ez úgy keletkezet, hogy udvari tűzrakás közben egy neylont dobtam a tűzbe, ami visszaszállt a kézfejemre, és ott ráégett a bőrömre. Mindez egy fehér heges bőrfoltot hagyott maga után, amit 38 évig viseltem. Az Argán olaj teljesen véletlen segített, mert kaptam egy mintát, hiszen a sajátosságairól kellett írjak, és miközben ezen dolgoztam, valamilyen megfontolásból folyamatosan kenegettem vele a kézfejemet. A munka mindössze 3 hétig tartott, és Én magam sem hittem el, de a hegem eltűnt!!! Elképesztő, sőt egyedülálló bőrregeneráló képességekkel rendelkezik ez az olaj! Ráadásul az összetevők között csíraszám csökkentő vegyületek is vannak. Használd naponta többször is, de reggel és este feltétlen!

Belsőleg, mivel találtak némi kórokozót a spermádban, vágj bele egy 120 napos Fitotree kúrába, ami egy szabadalommal védett parazita és gombaölő kivonat, és azt egészítsd ki Fűrészpálma kivonattal, ami csalángyökérrel, kisvirágú füzike gyógynövénnyel, szerves cinkkel és szelénnel is dúsítva lett, és rendkívül sokoldalúan támogatja a férfiak egészségét a húgyutak, a prosztata és a hormonális egyensúly szempontjából, egyaránt.

Olvass tovább a kiemeléseken keresztül, és feltétlen tartsd be a kúraidőt! 

Szeretettel:
Somogyi Rita